helgen i Göteborg

27 maj, 2013
27 maj, 2013

 

Att döma var faktiskt svårare än jag hade väntat mig och jag fick helt klart en annan förståelse för de som står i timmar och kollar atleters utförande in i minsta detalj…

Jag stod med Peter Ljunggren som var huvuddomare och i den andra cagen stod Jenny Adolfsson samt Mikael Eskola. Tävlingen drog igång kl 13 och då vart butiken full av folk. Det blev några svettiga timmar uppe på den där scenen men superroligt och finalen var så spännande att tom jag blev nervös!! Bra publiktryck och modiga, starka atleter!

Tyvärr har jag inte så mycket bilder eftersom jag var upptagen i princip hela tiden men så fort det kommer upp på MM s FB sida ska jag delge några även här.

reppowergänget + Sakawan 🙂

 

Lite sol och avkoppling efter alla timmar i strålkastarljuset och värmen!

 

Vi var i alla fall tvungna att skoja lite och ha mig till att posera lite framför bilen.. Bebismagen är ju ingen hemlighet längre 🙂

Jenny och Peter in Photo mood 🙂

Trots att jag står inför helt andra utmaningar just nu känner jag en stark längtan efter  att få gå upp på scenen igen och slita tills kroppen skakar av utmattning,. Det är nått visst med det där att tävla. Skräckblandad förtjusning är en bra förklaring!

SM 2011

 

Tack Carola som hjälpte mig med sminket… Supernöjd!! men tyvärr ingen bättre bild än såhär..

 

Ulrika Merkel

Posts Google+