Sparat jätte…

Semiran Dag —  20 februari, 2014
20 februari, 2014

…mycket pengar under gårdagens shopping. Älskar att shoppa på rea. Dessa skönheter fick jag med mig hem från Västerås.

20140220_201312[1]

Snygga stövletter och fint linne + att jag tjänade på dem…= kärlek!! 🙂

Efter min morgoncardio, som blev en timma på hemmacykeln satte mig i min lilla Fabian och rullade mot Västerås. Lagom till kl 11.00 och ett lunchpass på, tortykammaren,  FACTOR tillsammans med Carina & Annette. Ett 12 min pass, lätt tänkte jag 12 min går fort….MEN så fel man kan ha ibland. Det var var f#n de djävligaste minutrarna jag varit med om på länge.

Tortykammaren,,,

factor

Woden…”bara” 12 minuter!!

IMG_20140219_105319[1]

Efter passet hann jag och Carina med en  snabb lunch. Hon skulle iväg på massagen och jag bokad tid hos Hildas hudvård – själavård att få en ansiktbehandling hos Hilda på Tullhuset. Då jag var lite tidig hann jag gå en snabb runda i butiken och fynda.

Bästa lunchen ”CarinaSpecialare” serveras endast på CoffeHouse i Västerås..

sallad

Innan hemfärd mötte jag upp Annette hos Carina och ”fortsatte” det vi inte hann på lunchen, dricka kaffe. Rundade av onsdagen med ett axelpass på SATS hemmma i Uppsala. En perfekt sportlovsdag m a o.

Trodde i måndags att det var vår i Uppsala men chi fick jag då jag idag vaknade upp till ett vinterlandskap och fick gå PW´n i vinterkängor. Har även hunnit med ett rygg-, magpass på kvällskvisten och landar nu i soffan för att kolla in sista avsnittet av Hela England bakar som går kl 21.00 på 7án.

Samma sträcka samma vecka…vår – vinter!

vinter

Bästa laddning inför ett träningspass…JackedFuel…

en j

Höres snart igen…tills dess Håll drömmarna vid liv 🙂

Semiran Dag

Posts Google+