Backar tillbaka…

Semiran Dag —  5 juni, 2013
5 juni, 2013

…i tiden så där en tre veckor…för att du ska få lite hum om varför jag inte hinner med att blogga som jag önskar att jag hann. Är hög på livet och allt trevligt som den bjuder på nu. Fullbokade helger avlöser varandra och dem där dagarna som heter mån-tors hinner jag knappt blinka mig genom så har de passerat. Alltid mycket på jobbet sista veckorna innan sommarlov speciellt när man har en klass som man ska lämna.

Men jag backar tillbaka i tiden till fredag 17maj. Tog ledigt från jobbet och åkte till Sthlm för att där möta upp Helene Forsén och Lelle för fotning av MMSports/Bodyscienses nya kollektion. Riktigt fina & bekväma linnen och Tshirt i färgerna rött, rosa och svart. Finns att beställa på länken…http://www.mmsports.se/home.php

Smakprov på ett av fotona från MMSports sortiment..

Därifrån var det bara att ta pendeln hem, svira om och ta bilen till Västerås där bröllop stod näst på schemat. Jätte fint och trevligt då svägerskans lillebror fick sin vackra Sonja till fru…..

Fördrinksbordet på bröllopet…kan ni bara gissa hur resten av kvällen var? `)

Blev kvar i Vås hela helgen då jag på söndag skulle tillsammans med Carina, Malin och Frida åka till Åkersberga för ett Tabatapass med Lena & Helen. Ärligt det galnaste pass jag kört, har väl aldrigt kört så mycket mage. Passet ser du nedan..

Det som fick oss att ta oss igenom passet var att vi visste att belöningen var MAT på Kinamuren, favorit restaurangen på Odenplan.

Förra helgen gick även den i fys & myset´s tecken. Blev uppplockad av Carina fredag efter jobbet därefter bar det av upp mot Sundsvall. Helgen bjöd på två riktigt bra gympass med Mattias Öhlen på Iron, FYRA vändor upp för Norrabacken, middag på Oscar, lunch på Skatan och det hela rundades av med lilla Sigrids, Carinas syserdotter, dop, . TACK Linda och Joachim för att jag fick vara med på den fina tillställningen 🙂

Två bra träningspass med Öhlén…

…och några vändor upp & ner för dessa med ”kommandoran”…var bara en del av helgen träningspass…

Jag och ”kommandoran” uppe på högsta punkten…utsikten är fantastisk över Sundsvall från Norraberget…

”någon” som klagade/gnällde över träningsvärk…synd det inte går att få med ljud på foton…`))

Självklart hann blev det en hel del mys också…Skatanmackan är ett måste när vi är uppe i Sundsvall,,,ett å annat glas bubbel/rosé ingick även i kcalintaget…:)

…och så den riktiga anledningen till trippen…Söta Sigrids dop som fick avrunda en fantastisk helg…

Sundsvall bjöd på underbar sommarvärme = uteserveringen ropade på oss när vi skulle strosa genom stan lör.kväll…

På Invito… …

Helgen som var gick även den i mys & fystecken, den här gången i Västerås. Åkte ”hem” över dan, lördag, för att möta upp Carina, Jossan och Camilla på Iron för ett träningspass. Det var första passet…vi laddade med Globals räkmacka för att senare titta förbi Iron ytterligare en sväng och fortsätta på fm passet. Dagen/kvällen rundades av med en lugn kväll hemma i soffan då regnet öste ner över Uppsala när jag väl var hemma. Den inplanerade personalfesten med ACTIC gänget fick jag den här gången hoppa över.

Lunchmys på GlobalLiving, Västerås, med familjen ”annorlunda” <3

Söndagen var tids och kravlös. Morgon PW blev mer en lunch PW. Gick dryga timman och rundade av med 20 min på crosstrainern på SATS. Tog det lugnt resten av dagen och kände mig rastlös framåt kvällstimman så det blev ett besök till på SATS. Nåra ryggövningar och ytterligare en timma på crossen hann jag med innan det var stängingsdags.

Har i skrivandetsstund packat väskan för kommande äventyr, SKKF.s Summer Camp. Den korta arbetsveckan är avklarad och nu väntar en mini tripp upp till Högbo Bruk, Sandviken, torsdag-lördag.  Åker upp med muskelPetra från Uppsala imorgon fm…m a o ännu en helg full med trevligheter att se fram emot.

Önskar dig en toppen helg….och glöm inte att det är Sveriges, detta fantastiska lands, nationaldag imorgon….Ha det bäst // S

Semiran Dag

Posts Google+