En underbar helg är över…bara att…

Semiran Dag —  2 april, 2013
2 april, 2013

….invänta nästa som bjuder på mer trevligheter.

Påskhelgen tillbringades ”hemma” i Vås med ett fullspäckat schema med nöjen. Började lördagen med ett minst sagt brutalt axelpass tillsammans med Carina på WC följt av lunch med henne, Alex och Stora P.

Lunchen blev den omtalade räkmackan på Global.

Därefter mysfika med systrar och en snabb fika hos mor & far för att sen hasta vidare till kvällens happening. Vi skulle fira Alex´s 50 årsdag på restaurang NOM. En överraskningsfest för honom. Kvällen bjöd förutom på det bästa sällskapet och go´mat underhållning av självaste födelsedags”barnet”, underhållning på högnivå är bara förnamnet.

En underhållande 50 åring 🙂

Bildcollage lånad av Malin

Mys & spa stod på söndagens agenda vilket innebar hämtning av Carina 08.00 för att dra mot Uppsala där Carina skulle få massage av min Ulla och uppplockning av lill Jossan för vidare färd mot Gävle och ”piff” hos Daniell. Sushilunch i Gävle innan bilen rullade tillbaka mot Västerås. Hann med en sväng till förbi mor & far innan det var dags att plocka upp lill Jossan igen för att dra hemåt Uppsala. Mycket tid i bilen med det räknas som kvalitetid med underbara vänner.

Helgdagar är över och åter till arbete och rutiner för många MEN inte för lilla mig som har påsklov = ledig hela veckan. 

På fredag bär det av igen, först mot Västerås sen vidare mot Malmö. Sällskapet den här gången blir Petra, Anna, Lasse och Denice den sist nämnda som ska ställa upp i bikini på BMR.

Ska bli riktigt skoj att titta på BMR som jag vet kommer bjuda på show, många toppnamn inom BF och BB kommer stå på scen och jag vet att många av dem kommer vara i sitt livs form. Ett rent nöje att sitta på läktaren och njuta av showen!! 

Höres snart igen // S

Semiran Dag

Posts Google+