Det blir inte alltid som man tänkt…

Semiran Dag —  19 februari, 2013
19 februari, 2013

 

….då gäller det att göra det bästa av saken….

Såg fram emot ett sportlov utan några som helst inplanerade event mer än läsa, gå härliga promenader, träna, softa i soffan och bara ta dagarna som de kom…men som rubriken lyder blir det inte alltid som man tänkt!

Sportlovet inleddes med en fruktansvärd smärta i vänstra hälen. Kände av den redan på lördagens morgon PW och än mer under kvälls PW,n då jag bokstavligt släpade benet efter mig sista 20 min. Gjorde ingen större deal av det och gav mig ut på ett försök till PW även söndag då jag insåg att det inte gick, hem och upp på cykeln istället för cardion skulle köras. Hade tid hos min fantastiska massör på kvällen och förvarnade henne innan om att jag skulle komma med en trasig hälsena. Efter en behaglig massage kändes det lite bättre och jag trodde jag var fit for fight på måndan men chi fick jag.

Att en liten sketens sena kan smärta så fruktansvärt ;(

Bild lånad av Ulla…världens bästa massör.

Inte ett steg utan smärta…till ortopedakuten där det konstanterades kraftig överansträning och inflammation i hälsenan – TUR den inte var av. Att beordra vila fanns inte så jag har fått lov att cykla så länge det inte smärtar. Och varför den här envisheten med att absolut träna? JO jag har återigen lekt med tanken att entra scenen på BOS och det är ju BARA 4 1/2 veckor kvar. Så jag krigar på och ser hur långt det räcker. Vilken disciplin det blir är ännu inte helt bestämt 🙂 leker som sagt fortfarande med tanken.

Som att det inte vore nog fick jag imorse besked om att min farbor inatt somnat in. Han har nu återförenast med sin fru som han saknat så sen hon lämnade jordelivet för drygt ett år sedan. Vila i frid farbror Isak

Har i allafall en trevlig lördag som väntar. Sveriges Fitnesselite kommer på besök till Uppsala. Vi ska köra ett spinningpass och äta en god lunch tillsammans så alla Uppsalabor se upp på lördag!! Vi börjar på ACTIC boländerna och rundar av på en av stans restauranger som erbjuder asiatisk, mongolisk & sushibuffé!!

Ta hand om dig & dina kära, livet blir som sagt inte alltid som man tänkt!!
Kärlek tills vi hörs igen

Semiran Dag

Posts Google+