Hinner inte med riktigt…

Semiran Dag —  14 februari, 2013
14 februari, 2013

…att göra allt jag önskar under dagarna så bloggen har tyvärr blivit bortprioriterad.

Dagarna boksatavligt talat rinner iväg trots att jag går upp tidigt och kommer i säng sent, har rätt många timmar vakna/dag. Stiger upp strax innan fem, hinner med en PW och snabbdusch innan jag tar mig den korta sträckan till jobbet. När jag väl är där går dagen i ett. Undervisning, planering, div möten, förmedling mellan elever som blivit osams, rättning av läxor och prov är bara någar av uppgifterna som fyller mina dagar som lärare.

Efter arbetsdagens slut är det mat och träning på agendan men dessförinnan en kort powernap för att orka med träningspasset, funkar jätte bra för mig att bara få blunda 15-20 min.

Förra lördagen tillbringades i Vås tillsammans med vänner och familj. Träffade upp Carina & Linnea på Iron kl 11.15 för ett riktigt brutalt benpass följt av den godaste lunch hemma hos fam Isaksson/Danielsson. Carina & Alex stod för en fantastisk lunch där det bla bjöds på lasagne, ungsbakade rotfrukter med stekt kyckling och två gudomligt goda efterrätter. Morotskaka alá Clas och en äppelpaj med ädelvisp.

Behöver jag säga att det var GOTT?!

 

En lycklig Semiran rullade hem mot Uppsala mot kvällen.

Som alltid efter en träff med livsmentorn Carina var det med nya planer både på det privata och tävlingsfronten som jag lämnade Västerås. 🙂

Om veckodagarna går fort ska vi inte nämna hur fort helgerna rusar iväg. Känns som man knappt hinner hem från jobbet fre em förrän man är tillbaka på måndag morgon. Men nu är det bara EN arbetsdag kvar innan jag får långledigt. Det är nämligen sportlovsvecka i Uppsala.
HEJJA SPORTLOV!! En hel veckas ledighet där jag i stort sett inte har något inplanerat mer än ett av mina spinningklasser som jag håller torsdag 06.35. Fredagens kvällspass har jag vickat bort.

Men först en helg som ev ska tillbringas i huvudstaden. Fick just ett trevligt SMS av Carina om ev en mys&fys lördag i Sthlm. Bestämmer imorgon hur jag gör.

Höres ”snart” igen…natti // S

Semiran Dag

Posts Google+