FÖRSTA AUGUSTI OCH DIETEN ÄR HÄR.

1 augusti, 2012
1 augusti, 2012

20120801-113536.jpg

20120801-113604.jpg
Herregud. Känner mig så otroligt lugn inombords. Avslutade svullsommaren på bästa sätt igår. Ett stort kakpaket på ca 600gram och en FET pizza. Jag brukar inte bli mätt på en pizza men den här var riktigt maffig. Behöver jag säga att jag faktiskt mådde illa? Kände mig som en normal människa för första gången typ;) Fick dessutom åka hoj för första gången i mitt liv. Jag är för tillfället sambo med min kollega Jocke och han bränner runt på den här. Jag Messade honom och frågade om vi skulle käka pizza och han hakade på. ”Vi tar väl hojen?” sa han, varpå jag kände dödsångest i en bråkdels sekund och sen hoppade upp där bak glad och förväntansfull. Som ett litet barn. Sjukt kul. Efter maten brände vi runt lite och jag fick mersmak. 160 blås hann vi upp i, galen känsla. Ska ha hoj någon gång i livet thats for sure.

Nog om det, det är ju för gasten dietstart idag. Halvtaskigt planerat dock, har slukat ett äpple och ska sitta hos frisören i tre timmar… Tur att jag har aminosyror med mig och cola zero;) Kommer ett inlägg om dietupplägg om ett tag. Kommer garanterat ett inlägg om mitt hår också så då får ni som är helt ointresserade titta bort. Ska i vilket släppa det platinablonda nu iaf, trots att det är jag jag jag. Redo för förändring.

Hörs sen, kram!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!