Varning för cheesy inlägg. Så grym dag. Bästa humöret.

14 juli, 2012
14 juli, 2012

20120714-193728.jpg
Ni vet när man är alldeles varm inombords av känslor och tankar och allt möjligt? Känns ungefär som att gå in i en bastu efter att ha varit kall. Fylld av värme som en våg. Herreguuuud vad löjligt det här låter, men den här känslan är en av de mest underbara som finns. Bävade lite för den här dagen då jag jobbat tio timmar i butik… Den blev jättebra trots allt! Har varit glad och effektiv och på myshumör. Har gått omkring och myst. Lett åt kunder och klämt på kollegor. Hade hand om kassan idag egentligen men rymde till skoavdelningen där man får springa som en tok och använda sig av sina försäljningskunskaper ordentligt. Sälja skor, ja, det är min grej;) Fnissat och mått bra liksom. Haha. Härliga kunder som uppskattar en är fantastiskt. Har dessutom umgåtts med OTROLIGT härliga människor senaste dagarna så det kan jag leva på ett tag till:D Nu iaf har jag jobbat klart, ätit hitills sex mazariner på 30 min (på bussen) och landar snart hos bästa Tovis. Vi ska INTE ut. Stort kors i taket! Jobb imorrn med men vad gör det, är jag på så här bra humör efter tio timmar hets så ska det nog gå bra.

Sjukt cheesy inlägg men fasen alltså, värt att ägna ett inlägg åt positiv energi, eller hur?! Önskar att jag kunde sprida all min energi till er så får hoppas att den går genom skärmen på din iphone eller dator. Härligaste låten just nu: ”Sober” med Loreen. Varm i kroppen, varm!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!