Riktigt på gång……

23 mars, 2014
23 mars, 2014

Efter en veckas komma igång pass då det låg på is under semestern så känns det som man riktigt är på gång igen nu…..härligt så här med 5 månader till SM i AF.

Avslutade i fredags mjölksyra/högreps veckan med axlar…pump och mjölksyra så man knappt kunde bära eller lyfta något efter :-).

image

Militärpress framför…..

image

Drag hakan, skivstång……

image

Kryssdrag för baksida axlar ;).

bild

Hantel ut åt sidorna……

Lördagen var en vilodag och en påfyllningsdag :-)…bra början i alla fall med denna frukosten.

image

 

Idag var det på det igen med träningen och nu kör vi en tyngre vecka men med negativa rörelser….det är bara att hålla hastigheten nere så mycket man kan på tillbakavägen :-). Rygg och vader för mig, rygg och baksida axlar för frun.

image

Chins med 15 kg extra vikt och det ser ut som sloow motion när man går ner ;).

Efter 5 set chins blev det latsdrag framför, rodd hantel lut, drag stång och avslutade med ett par set latsdrag smalt. Vaderna bestod i sittande vadpress…..

Grymt tryck och pump i kroppen efter passet….

Planerna för SM är upplagda på oss båda. Fia tjuvstartar sin diet den 6/4 med ett utrymme på 22 veckor för att komma i form och jag startar den 29/6 med 10 veckors diet för att toppa formen. Kör nu på två veckor till med vårt rullande schema för att sedan från det och fram till siste maj öka upp intervallerna lite och ändra om lite i schemat. Med start 1:e juni kommer vi ändra igen men det har vi inte kommit fram till än.

Nu blir det lite slappekväll med något gott att äta….bjuder på en liten flexbild :-).

bild

Ha en fin kväll……………….

 

 

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!