Tufft men härligt ;)

17 januari, 2014
17 januari, 2014

Morgonpasset idag kändes i hela kroppen och krafterna var faktiskt inte riktigt på topp…varit en tuff vecka i träningens tecken med ökad cardio men det känns riktigt nice att vara igång igen ordentligt igen med ett stundande mål ;). Steg för steg tar vi det……för att vara som bäst när det smäller :-).

Onsdagen: Bröst och Biceps.

 

Hyfsad start på passet med bänkpressen 6 st set trots 4:e passet på 3 dagar :-).

 

Snedbänk hantel 5 set, min absoluta favvo övning…..

Då peck-deck inte fanns att tillgå så avslutade vi brösten med kryssdrag utåt 4 set.

Bicepsstart med skivstångscurl smalt grepp 4 set.

Körde sedan slut armarna med 4 set hantelcurl sittande.

Torsdag: Blev dubbla pass denna dag, först med ett 40 min intervaller på morgonen och sedan axlar och triceps på kvällen.

5 set skivstångspress bakom nacke…..

Avslutade axlar med 4 set kryssmaskin ut och 4 set lutandes för baksidan.

Helt slut efter dessa övningar…..nu var det bara att bita ihop tid för triceps och det blev 5 set dips med + 50kg följt av 5 set omvänd bänkpress.

Fredagen: Ett tidigt morgonpass med extrapasset ben och vader……detta är mitt stora prioriteringsområde och körs två gånger i veckan…..

Blev 8 set knäböj med stopp, 4 set ben spark och 8 set vader, stående. Orkmässigt och viktmässigt idag efter två cardiopass och 1 böjpass redan denna vecka var inte något att skryta om 🙂 men ändå ett bra pass….

Nu blir det två dagars vila med familjen, viktigt med familjetid och för att man får hoppa in extra på jobb imorgon. Ha en underbar helg…..vi ses ;).

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!