En härlig dag :-)…….

11 januari, 2014
11 januari, 2014

Lediga från jobb och lite tid för oss själva, skall inte underskattas att man ibland får det tillsammans….dagen har helt enkelt varit helt underbar med massa nytta gjord :-).

Vi startade dagen med att äta hotellfrukost….riktigt mumsigt ;).

Gott hmmm ja det kan man säga…är man off season så är man :-).

Efter detta blev det lite shopping till lägenheten, maten var ju tvungen att smältas innan det var tid för gymträning.

Gymtime…..idag var det triceps och biceps mjölksyra (hela första ”veckan” består bara av mjölksyra på detta schema) pass som stod på schemat…och det vet man ju vad det innebär…blodsmak och smärta i hela kroppen :-)…NICE!!!

Starta passet med massor av dips…utan vikt och utmaxning :-).

Gick över förväntan med fler reps på första setet än på SM….riktigt nöjd då vi inte kört mjölksyra innan utan bara tungt. Lill hjärtat maxar över tidigare rekord på första setet…spännande inför fortsättningen ;).

Följt av två övningar….Omvänd bänkpress skivstång och Rep ut en huvudet.

Då vi egentligen redan hade kört biceps denna vecka så satsa vi bara på en övning och många sets på den……

Biceps med vanlig hantelcurl sittande……

Trots en vikt på 103,3 kg, typ 11 kg över tävlingsvikt så känns kroppens form riktigt bra. Känns som jag har fått en riktigt bra utveckling sedan SM i CBB:n. Sjukt nöjd med tillskotten för testohöjning i form av Andro State på morgonen och NMDA på kvällen….dessutom så kör jag alltid på min favorit produkt Ursobol. 4 tabletter vid tre tillfällen under dagen….denna produkt fungera både off och on season :-). Gå gärna in på MM Sports artiklar och läs om denna produkt, har du inte testat denna så har du missat något :-).

Efter träningen så har det storstädats i hela huset….he he lite cardio ;).

Nä nu blir det lite matlagning i form av ryggbiff och potatisgratäng och lite gott att dricka till det. Ha en underbar lördagskväll.

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!