Steg för steg!!!

19 juni, 2013
19 juni, 2013

Vet att det inte blir blogginlägg hela tiden/lika ofta som förr men jag gör så gott jag kan….mycket som händer runtomkring oss nu hela tiden, butiken.

BUTIKEN:
Just nu kämpar vi hårt för att få dem sista bitarna att falla på plats inför vår stora invigning. Veporna skall göras klara och komplettering/uppbyggnad av butiken sker konstant……

20130619-203212.jpg
Vill att våra kunder skall njuta och trivas…helt enkelt att det skall bli en upplevelse att handla hos MMSports!!!

INVIGNINGEN DEN 29/6:
Som sagt den STORA INVIGNINGEN av butiken kommer ske nästa lördag kl 11-16. Den kommer bli grym helt enkelt med tävlingar, utlottningar, smakprover, profiler, fräcka bilar m.m.

Hela dagen kommer vi ha 10% på alla kosttillskott och 20% på alla kläder (ej Better Bodies och Gasp). Detta kan inte kombineras med några andra erbjudande och gäller bara denna dag i just Malmöbutiken.

På plats kommer ni får träffa bland annat:
Gladiatorerna Phoenix och Jenny ”Kitsune” Adolfsson.
Fighterna Lina och Martin Akhtar, Assan Njiie och Jennifer Österlin.
Strongmen Robin Sjögren och Mario Sjögren.
Kroppsbyggare Peter ”Bicepsmannen” Ljunggren och Oliver Adzievski.
Atleterna Kristian Sewen, Helena Forsen, Robert Berg och naturligtvis mig, om jag nu får räkna in mig själv i denna grymma skara av atleter :-)!!!

MISSA INTE DETTA!!!

TRÄNINGEN:
Träningen flyter på bra inför SM i AF den 3/8……ligger fortfarande lite back fysiskt men det skall vi nog ordna till :-)!!!
Måndagen bestod i bröst, tisdagen ben och vader och idag chins (explosiva) och rygg!!! Är inte riktigt där jag vill vara i antal men närmar mig med stormsteg :-)!!!

DIETSTATUS OCH HJÄLPMEDEL:
Kommer skriva under nästa vecka vad jag äter och uträkningen på detta…just nu under första veckan tänker jag bara på vad jag äter och har ingen direkt plan :-)!!! Den kommer….

Tänkte det kunde vara lite roligt att se vad jag har för extra tillskott under just min diet….
Pulser körs från morgon till 15:00 med ca 2-2,5h mellanrum. Pulserna består i 40g Whey Isolate och 10g BCAA/EAA. Förutom detta har jag..

20130619-211216.jpg
3 st Ursobol morgon, middag och kväll.
1 st 17-Dione morgon och middag.
3 st Testobooster morgon och kväll.
1 st D-vitamin och 1 st multivitamin lunch.
1 st Magnesium/Zink/B-komplex kväll.
1 st glukosamine lunch och 10 g MSM kväll.

Innan träning….Power/BCAA/Vitargo mixat med antingen Gakkic eller Agmatine beroende på om jag är ute efter pump eller mjölksyreträning. Under träning BCAA/Vitargo/hydrolysat.
Kostar att ligga på topp :-)….har du några funderingar så tveka inte att fråga, om just produkterna och vad de gör kan du läsa på MMSports.se.

Lite kort och gott om allt möjligt. Ha en underbar kväll!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!