Formen tar sig!!!

20 mars, 2013
20 mars, 2013

Ja träningen är i full gång om någon mot förmodan skulle ha missat det och det känns nu verkligen som man är inne på sluttampen 🙂 med bara 2,5 vecka kvar till BMR på hemmaplan. Body Science/MMSports is in the houseeee…..

Dietstatus trots det inte är fredag!!!
Dieten kan man inte klaga på morgonvikten visade ytterligare 0,2 ner från igår, så just nu är det -1,1kg denna vecka….man har ingenting att klaga på!!! Ikväll blir det lite extra laddning, brukar unna mig det på onsdagar om allt går som det skall….onsdagen är absolut den värsta dagen för mig under diet, man ligger liksom precis mitt emellan två ätardagar. Extra laddning är fri vikt kött :-), lövbiff blir det ikväll.

Lite bilder på hur formen är just nu……

20130320-151338.jpg

20130320-151355.jpg

20130320-151411.jpg
Formen börjar kännas bra!! Blir dock inte några riktigt bra bilder på gymmet med den belysningen de har och en iPhone!! Även om jag medvetet håller vätska så ser jag betydligt mer vätskefylld ut än jag är…men vad gör det, dessutom bra för jag orkar träna hårdare…det är den 6/4 allt skall säga…PANG!!!

Träning:
Denna veckan ser det ut som om jag hinner köra igenom kroppen två gånger då jag nu lagt benträningen åt sidan…detta är ett medvetet drag från min sida då jag vet att även om jag inte har stora ben (jobbar stenhårt med dem) så blir de mycket hårdare om jag slutar köra dem ett tag innan tävling!!

Bröst: snedbänk, Smith * 8 set. Bänkpress * 6 set.
Vader: stående vikt en vad * 6 set.

Dessutom har jag avverkat min 4:e PowerWalk denna veckan!! Längesen jag körde så mycket promenader….visar sig ge bra resultat dessutom :-).

Kvällen kommer avslutas med poseringsträning…..tror jag för nu börjar jag bli sugen på ett pass till :-).

Ha det gött!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!