You can’t cheat to defeat :-)

19 mars, 2013
19 mars, 2013

Kan inte tjata det tillräckligt mycket för det går helt enkelt bra nu!! Morgonvikten visade 0,9kg ner från gårdagen vilket göra att jag redan idag ligger 0,8kg lägre än i fredags…hmm vart skall detta sluta på fredag när jag har min riktiga statusuppdatering :-).

Fått en bra start med träningen idag…Axlar körda på gymmet och en PowerWalk genomförd (nr 3 denna veckan) :-).

På axlarna körde jag samma som förra veckan: Hantelpress * 5 set, drag hakan * 3 set, hantel 90 grader * 4 set och avslutade med hantel utåt * 3 set. Bra tryck i axlarna då jag starta med lägre vikter gick upp i vikt efterhand för att sedan vända tillbaka ner med vikten….dock ej samma energi idag som igår!! Men det var bara att kämpa på…..sista veckan med detta schemat, nytt med start nästa vecka…men vi ska hinna med det en gång till denna veckan :-).

Hantel 90 grader på bänk: Blir dåliga bilder i ljuset på gymmet men man kan ändå skönja formen….sommarfrissan är med på nu…kan ju hoppas det hjälper mot kylan 🙂

20130319-110144.jpg

Idag blir det inte mer träning utan hjärngympa och poseringsträning för hela slanten resten av dagen!! Som om det inte är jobbigt nog med ”bara” poseringsträning och hjärngympa under diet och med diethjärna :-).

Tips till dem som har svårt att sova under diet, detta passar mig perfekt, sover som en stock.

20130319-111759.jpg
35g Body Science Casein och 30g havregrynsgröt (vanilj och päronsplit är att fördra enligt mig), tillsammans med kanel….mums både gott och mättande :-).

Vill man inte ha kolhydrater innan läggdax så kör bara Casein. Ett tips då ta lite mindre vatten, blanda upp den i en djup tallrik (den skall vara trögflytande), sätt in den i kylen ca 20 minuter och ät den sedan med sked!! Du kommer inte bli besviken det lovar jag!! Smaken är som baken men då föredrar jag Double rich chocolate…….

Ha en underbar dag….det skall vi!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!