Smått & Gott…..

13 februari, 2013
13 februari, 2013

Vet att det var ett tag sedan jag bloggade och kommer här försöka göra en lite kort resumé över hur det sett ut sedan i fredags. Anledningen till att det inte har gjorts några inlägg sedan dess är väldigt enkel, jobbat mycket och hela helgen och dessutom övertid på detta, barnen träning och diet har varit i fokus resterande tid.  Inte alltid lätt att få ihop detta med tävlingssatsning (diet och träning)/jobb/barn :-). Men man gör så gott man kan……

Dietstatus: Den var oförändrad under förra veckan både när det kom till mått och vikt men med anledning av sjukdom under förra veckan och en extra ätardag (vilket var bra då jag blev friskt snabbt) så kändes det bra…..formen (ögonmässigt/spegel) kändes bättre än veckan innan men den var betydligt mer vätskefylld. Båda gott inför denna veckokontrollen :-).

Träning:

Fredagen: Triceps/mage/PW på förmiddagen och rygg på eftermiddagen. Då jag tidigare haft lite lätt strul med högeraxeln så har jag inte kört viktade dips eller chins men nu känns det bra och det innebar också start för vikter……..började dock lugnt med 15kg extra i chins och 40kg extra i dips.

Lördagen: Var inplanerad vilodag.

Söndagen: Var det bröstpass på schemat men blev en ”ofrivillig” vilodag då jag oftast inte på mitt arbete kan styra vad som händer, blev mycket övertid….valde då att spendera de få antal timmar det var kvar innan läggdags till mina nära och kära…..

Måndagen: Bröstpass och bara tungt. Med start från här så kör vi nu nästan uteslutande basövningar under en 4 veckors period, där de klassiska basövningarna dominerar passen. Kommer snart lägga upp schemat för de som är intresserade. Även med start från denna dagen så kör vi POWER som PWO, hade sjuk effekt på både mig och Fia direkt, Fia gick upp ett steg i hantlar trots det var 3 setet hon körde :-). Känns som vi har hittat ett PWO som fungerar riktigt bra på oss :-)…..Måste bara testas om man kör med PWO innan sin träning…..

www.mmsports.se/Jacked-POWER.html

Tisdagen: Ryggpass på schemat och innefattade 10 set viktade chins med efterföljande andra övningar. Öka denna dag upp det till + 30 kg i chinsen…kändes lätt….

Onsdagen: Dagen till ära….påbörjades med ett förmiddagspass triceps. Fokusering på dips…+ 50 kg i dipsen och det kändes lätt…tänkte ändå på att ta det lite försiktigt och istället öka upp efterhand. Nästa pass blir det tyngre….avlutade med två andra övningar.

Ojdå 🙂 blev ett rätt långt blogginlägg…..som sagt schemat kommer läggas ut snart för de som är intresserade och nu laddas det för tungt benpass ikväll med lill hjärtat. Vill man läsa om hennes träning och resa mot SM i AF 3/8 så kan man gå in på www.mmsportsforum.se och Fredrika MMSports och läsa mer om detta…..Vi hade tidigare en blogg tillsammans där men från idag har hon startat en egen.

Countdown 52 dagar till BMR i Malmö…….

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!