Slutspurten och BodyRadio =)

Michaela Augustsson —  18 april, 2014
18 april, 2014

Glad Påsk på er.

Hoppas ni sitter hemma och inväntar jakten på att hitta påskägget! 😉
Min jakt just nu är inte så avancerad, det mest avancerade ägg jagandet är på ICA Frigående eller Burhöns 😉 haha…

Dieten förflyter på bra, väldigt smärtfritt. Ha återhämtat formen ganska bra sedan förkylningsperioden som jag tycker hämmade mig ganska mycket och länge därmed fick jag justera mycket genom kosten då jag inte kunde träna som jag ville.  🙁
Men anyhow så gick det som jag ville och enligt förra mätningen så går även punkterna nedåt och formen ser ok ut,
Jag är inte i mitt bästa som jag varit vad gäller hårdhet, visuellt, dock är jag det eniigt parametrarna på många punkter, OCH jag är i mitt tyngsta jag hittills. Oklart om jag ens kommer att komma under mycket under 60kg !!!! Galet 😉 Finns endel muckler som byggts på iaf.

Vad gäller träningen så har jag gått över de senaste 2 veckorna till att enbart lägga mitt krut på prestationsgrenarna och försökt öka upp repantal och uthållighet. Det är givetvis något som tar tid, oh jag kommmer att behöva jobba på det under en längre tid än 5 mån från 1 chins och 6 dips, för att prestera 😉 haha.. Men det känns som att det finns mycket potential och utrymme för förbättring.
Nu gör jag så gott jag kan med det jag kan och  nöter en hel del teknik för att förhoppningsvis slippa åka på bortdömda reps pga av det.
Den som fått bära det tyngsta av dessa laster senaste veckorna är ju Mr Kristian Sewen som fått axlat coachandet på träningsbiten i just dessa prestationsgrenar. Tar jag hjälp så tar jag hjälp av de jag anser vara bäst på det de gör och delar en liknande inställning till sporten som en själv =)
Vi har matchat varandra v’äldigt ba tycker jag, även om jag emellanåt blir galet frustrerad och återkommande är olikheter i hur man är van att träna och hur jag ifrågasätter allt för att på minsta detalj få reda på varför man gör ditten eller datten och sedan justerar jag till det som jag tror funkar bättre 😉 haha..
Dock vet jag att Kristian tycker det är väldigt kul och det tvingar även honom till bredda och öka sin pedagogik OCH bli mer bildad i hur kroppen fungerar av en sjukgymnast 😉 haha … TACK KRISTIAN för att du orkar med mig;)

Jag känner mig mer och mer bekväm i min status just nu och tänker försöka göra mitt allra bästa på tävlingsdagen och ha så vansinnigt kul det bara går. De har nu släppt anmälningslistan till vilka som kommer tävla i Solna hallen 3 Maj. Sista anmälningsdagen är idag..  ni kan se den här: Body Classic

body classic

Dessutom har jag under veckan också fått möjligheten att prata av mig med de ädla herrarna Alex Danielsson och Andreas Guiance i samband med inspelning av BODYRADIODär kan ni lyssna på mitt babbel om satsning mot AF nu i maj, hur mina coacher Kristian Sewen och Joachim Bartoll skiljer sig, hur jag valt att träna samt vad jag tycker om lågintensiv cardio sista veckorna 😉

1979589_10152060752294067_3999820633567725691_n

 

Det är fasen inte långt kvar nu alltså… sätter mig och räknar dagarna första gången idag… och får det till.. Gaaahhh…14 dagar!! likamed 2 veckor, lika med.. va faan ingenting!! 😀 haha.. ja jöösses. Bara att köra ! Fullt ös tìl the end!

Därmed är jag under påskhelgen nu nere i Stockholm under ett par dagar för att träna, posera och bara köra huvudet i sanden och fokusera sista tiden. Teamträff med AF athleter hålls imorgon där flera också skall upp och tävla på samma tävling. SÅ en hel del grym hinderbana skall springas, chins och dips skall maxas och massa magrutor skall spännas. =) Härligt!!!

Jag önskar er en helt fantastisk påsk och hoppas så många som möjligt av er kan komma och hejja i Stockholm. =)

Kram sålänge*

 

DSC_3989_1280

FOKUS!!!!

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+