Litet paket med kraftfullt innehåll!

Michaela Augustsson —  23 april, 2013
23 april, 2013

Jajjemen, givetvis pratar jag om mig själv 😉 höhö…
Nej men idag fick jag leverans från my besties MM Sport , Alltid lika kul, motiverande och inspirerande att få leversnsbekräftelsen att det finns ett paket att hämta ut!!

When result and quality matters I SAY!!!!!!

Och med den motivationen drog jag iväg i mina nya grymma 2XU brallz på en löptur, sedan in i gymmet ( i fucking rusningstid, HATE IT ) och avverkade trots alla männsikor ivägen för mig 😉 (haha.. Its all about me and my workout!) ett grymt benpass! Och jag måste ändå säga att jag trodde verkligen inte att Kompressionsplagg gjorde någon märkbar skillnad för en vanlig styrketränande som jag! Men glatt överraskad blev jag när jag satte igång med Knäböjjen! Kändes verkligen som man fick lite skjuts påvägen upp igen, märklig känsla av att det gick lite lättare! Coolt =)

Finns ju öven i trekvartsmodell, ni kan se dem och beställa HÄR 

SÅ jag var riktigt nöjd med mitt träningspass idag , kändes bra då jag vilade igår och fyllde på ordentligt med mat ( IGEN! 😉 )
Dessutom har jag bockat av saker på att göra listan, sådant känns alltid bra och att vara produktiv och effektiv ger en också en bra känsla av välbehag och lugn ! 🙂

Så för att fortsätta min produktivitet skall jag nu gå och tvätta lite, mina stackars illaluktande träningskläder kan behöva sig en omgång av tvättmaskinen gissar jag på;)

Ha enf in kväll alla *

/ M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+