Träningshelg i Götet, Nya övningar, Bildbomb med massa nya bildgallerier!

Michaela Augustsson —  18 mars, 2013
18 mars, 2013

Hejsan svejsan!! Måndag igen, och med en gryyym nytändning och energiboost efter helgen i gbg! Helgen gick långt ifrån vilans tecken, det var grymma träningspass, nya övingar, teknikträning, insugande av massa positiv energi och flödande samtal om framtid och ambitioner med Coach J!
Känns riktigt bra och det var en otroligt rolig helg i träningens tecken. Landade i götet runt lunch, mötte upp Coach J och sedan bar det av hemåt för att se vad agendan för helgen skulle innehålla! TRÄNING först ut på schemat såklart och jag själv körde ett snabbt och explosivt axelpass! Mina stackars ”knuttar” värker fortfarande efter explosiva enarmsfrivändningslyft med hantel i superset med handstående press mot vägg !!! cheeeeez, bra tryck och flås;)

Och ni vet väll att sköter man sin fredagsfys, så får man även efterlängtat fredagsmys (tillochmed när man är hos Coach, om man blir godkänd under träningen vill säga 😉 ) Och vi hade planerat inför kvällen med otroligt utförlig middagsbeställning…. PIIIIIZZA! 🙂

Pizza in the making . The MMSPORT MASTERCHEFS 😀

Hemmagjord pizza med parmaskinka fetaost och ruccola är det bästa =)

Till detta masterpiece testades för första gången den nyinkomna KALORIFRIA såsen från WaldensFarm som MMSPORT nu fått in i lager!

Torr dietmat?? NÄVVÄ ÄGAIN 😉

Finns i massa olika smaker, bland annat finns ketchup och jordgubbs-sås!! Dessa MÅSTE utvärderas,,, woohoooo… !! Barbeque var GRYM!

Lördagen bjöd på nördande vid datorn och hjälp med diverse tekniska problem en sådan datamongolid som jag kan stöta på! Därmed har jag också uppdaterat bloggen lite med lite samlade gallerier med gamla och nya bilder 🙂 De kommer fyllas på allteftersom! Enjoy it 😀

Dessutom var det såklart TRÄNING även på Lördagen, och inte vilken träning som helst, utan monsterpass BEN under Coach uppsikt OCH filmning! Så jäkla kul att kunna filma sådana här pass så man kan visa hur de går till! Och inte minst för att utvärdera sin egen teknik och utförande under övningar! ( Film kommer inom kort 😉 Hold on !! ) Dessutom är det helt fantastiskt att kunna få feedback och bekräftelse på det upplägg man kör, samt utförande av övningar är rätt och riktiga utefter experthjälp såklart! GULD!

Det bli extra viktigt när man skall lära in nya övningar, att man fårrätt info, pedagogiskt förklarat och som kan förstärka och ge kritik på rätt saker (på rätt sätt;) ) Vilket är en egenskap i sig och något jag uppmärksammar för att själv kunna bli duktig på dessa viktiga delar när man skall lära ut saker.  Därmed tränades en hel del teknik i olika övningar, bland annat bänken ( jag brukar sällan köra bänkpress, men när jag väl kör det tycker jag det är väldigt kul faktiskt !! SÅ nu blev ett pass, första på ca 1 år. Tog ändå ca 110% av min kroppsvikt vilket känns helt ok ändå 🙂

Bänka Bänka Bäääänka =)

Därmed sagt vill jag också berätta att jag blev introducerad till fler nya övningar under helgen, men bland annat denna grymma övning High-pulls blev snabbt en favorit då den är stöööört krävande, använder hela kroppen, explosiv och rövjobbig (precis så jag gillar det)
High-Pulls filmades också och utförande och förklaring kommer snart att komma upp på blogg och galleri det med.
Med High-pulls bygger man på ett grymt effektivt sätt tjocklek på ryggen, framförallt kommer man åt övre delen av ryggen och mellersta trapezius ! (om man gör den rätt vill säga)

High-Pulls in action

Som alltid när man lär sig nya övningar krövs tålamod (vilket jag försökerjobba med att bli bättre på 😉 ) samt vara medveten om att man kommer ha ont, jääävligt ont 😀 haha.. kände mig som överkörd av en bil redan direkt efter passet!! Jösses.. Liten biverkning av detta är okså fin fina blåmärken över bröst, nyckelben och höft 😀

Smällar man får ta 🙂 Lite öm och lite blåare, men jäkar så mycket gladare 😀 haha.. ny kunskap tillförd och ny energi och inspiration! 🙂

Som sagt!! En grym helg i träningens tecken och har varit sjukt givande!! =)

Håll ögonen öppna för de filmer som i dagarna kommer komma upp så ska jag fortsätta  fylla på bildgallerierna med lite nygamla bilder !!!

Ha en fin Måndag!!!!!!!!!
/ M

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+