Booster-helg i GBG coming up =)

Michaela Augustsson —  15 mars, 2013
15 mars, 2013

HEJ

Och STORT tack för senast!!!
Jag fick ett otroligt stort och fantastiskt gensvar och engagemang från er läsare, Facbook och Instagramföljare efter mitt förra inlägg om jobbsökandet och vädjan till er hjälp om tips!
TAAAACK!! Alla tips och kontakter har (och tas) tacksamt emot och jag har fler ställen jag skall höra mig för som alla verkar mycket intressanta!

Så jag fortsätter att jaga!
Just nu sitter jag och jagar på ett tåg mot Göteborg minsann =) Är påväg mot en energi-booster helg i götet och skall träffa Bästa vännen och Coachen Joacim Bartoll !! Ska bli superkul, massa träning, god mat är inplanerat, och en hel del (skit)snack!! Det brukar alltid bli lika givande när vi ses, snackar massa träning, fysiologi, hestar 😉 , framtid, utveckling, ambitioner.. Ja, you name it och jag tror vi hinner slänga en käft om det 😀 haha så det ska bli kul !

På tal om träning som det såklart ska bli sin beskärda del av när man har möjlighet att få träna med experthjälpen själv, min grymma coach sedan jag överhuvudtaget började träna ”ordentligt” 2010. Det är med hans expertis och min vilja, jävlar-annamma och ambition till att vilja bli bättre och bättre som har gett mig de snabba och grymma resultat jag ändå uppnått under förhållandevis kort tid. Detta tillsammans med min nyfikenhet och vilja att lära mig, tillämpa och utvärdera samt att jag tycker det är så fruktansvärt kul att testa nya saker, insuga kunskap tror jag påverkar mina framsteg!

Så han är en grym inspirationskälla för mig i all den kunskap han besitter och ödmjuka och pedagogiska förhållningssätt till detta och vilja att lära ut och dela med sig.
Och hans driv!!
Det är det som gör skillnad på någon som är riktigt duktig! Att man är driven, tycker det är kul och har en ambition att hela tiden hålla sig uppdaterad, söka de effektivaste metoderna, kolla upp de nya rönen, hålla sig i framkant och arbeta efter forskning och evidensläge och våga gå utanför svennebananlandet och vårat ibland förlegade sätt att se på saker!
CRED TO YOU MY FRIEND!

Ja det var ett helt utlägg om min fantastiske vän och Coach J =)

Jag ska även smida lite planer om nästa träningsuppläg samt lite småjobb vi eventuellt skall arbeta på tillsammans framåt vår/sommar 😉 Ill come back to this… !
Träningen hittills har gått sjuuuukt bra, min energi är på topp (dock har kroppen, muskulärt fått sina duster av bra gensvar av 3 splitet och lite mer återhämtning har därmed vart inlagt)!! Jag njuter av varje stund på gymmet, utan stress, utan måsten, bara där, då jag FOKUS! Känns förjäkla skönt!

Det går bra nu , kompis det går bra nu =)

Testade förövrigt min första dynamiska cirkel iförrgår på typ… a.. foreeever! Kommer inte ens ihåg när jag körde cirklarna sist! Mest för att jag inte varit mentalt redo, de är gaaalet krävande av att fokusera och verkligen stålsätta sig! Helt enkelt har jag varit för bekväm för att ge mig an dem. Men med första passet avklarat känner jag att nu är jag redo!! <barriären är avklarad, första steget taget.. wooopwwoooop .. så nu sätter vi igång med grymma cirklar som inslag i nya upplägget är min tanke J
Jag tycker jag svarat ritkigt bra på träningen rent formmässigt! Rutorna börjar vis sina riktiga jag igen ( I like 😉  Och detta utan att köra på någon diet eller liknande. Klart jag kör efter riktlinjer, men inte ngt hugget i sten och inga måsten, allt är med ögonmått och känsla =)
Detta sätt mår jag bra av, gillar offseason när man kommer in i sin harmoni och rutin!! Whatever works som jag brukarsäga! Lite av min gooaa mat jag fått till i veckan =)

Proteinpasta med kyckling och chilipesto =)

Laaaxbiff med potte och kvargröra =)

Nej, nu ska jag få lite skolupg. gjorda innan det är dags att göra gbg stan =)
Har förövrigt en skrikande baby i min vagn och tåget är 30 min försenat! Men vad gör väll det… Det är ju fredag och jag är påväg mot en GRYM HELG med grymma inspirerande positiva oh energialstrande människor!
Jag har ett fantastiskt liv som jag ska leva till fullo och göra det bästa av!!
Go out anf make your day, your life through you choices =)

Puss
// M

LIVE LIIIIFE FULLY!!!

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+