Sol i hjärta, Sol i sinne….

Michaela Augustsson —  30 april, 2011
30 april, 2011

Godmorgon och välkommen till ytterligare  en solig fantastisk Lördagsmorgon!!!

Själv ligger jag här i sängen och är nöjd över min sovmorgon! Börjar inte jobba förrens 12.45 🙂 Sköönt! Blir så glad av att vaka till solen! Man blir piggare och på bättre humör när man får vakna av sig själv och genom att solen letar sig in mellan rullgardinsspringorna !!

Blev en sen kväll igår ( eller sen, eftersom jag var dödens trött så kändes 23 som mucho sent 😉 ) Efter ett besök hos Joachim där vi letade Inlines och Löpskor för beställning inom en snar framtid! Det finns så mycket att när man väl ska beställa så får jag en galen beslutsångest ju…. Har ni några bra amerikanska sidor med löpskor eller inlines med bra priser, så skriv  dem gärna till mig!! Jag är så redo att uppdatera mina stackars löpskor och slänga mig ut i farligheten på ett par alldeles för avancerade inlines!! Dess är de jag har kollat mig blind på hittills, haha… för expert  till proffs åkare är de!  Alldeles perfekt till mig *Host*
Haha… Jocke såg oroligt på mig och skakade på huvudet! Han tror att jag kommer köra ihjäl  mig:D NO WAY, klart man ska ha det bästa ju ( oavsett om man kan kontrollera dem? )

Inlines

Så på måndag är det jag som ska ha beställt hem dessa =) wiihooo…

Utmanar alla som vågar sig på! Och om ni undrar varför det kommer står nr 2 på min rygg… ? Kommer ni bli varse det när jag swischar förbi på mina uber snabba inlines, hahah….

Nej nu är det jag som ska upp och få i mig lite frulle innan jag drar iväg på Combaten kl 10.00 tänkte jag, brukar ju alltid jobba annars så nu kan jag vara med! SÅ hoppas jag hinner bort i tid!
Sen ska jag stå på jobbet under dagen, så titta upp vettja, och köp en Celcius så ni blir lika hyper som jag när jag står på jobbet!! 😉 De har ska förresten komma ut med nya grymma smaker och ny design! Kolla in :

mmmmm….

Det är omöjligt att vara trött och slö när man slänger i sig en sånhär energi booster!! ( säljer galet mycket av dessa på gymmet! ) Funkar lika bra innan som under och efter passet och är ju en bonus att den är förbrännande samtidigt som den smakar godis 😉 nam nam….

 

Nepp upp och hoppa… Time to kick someones ass at the Combat!!!

N jut av Lördagen mina vänner ( är ju Valborg också ju ) !!

kram

Foto T.Ivering


 

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+