Vann sjätteplats, men föll platt efter en tömning som inte funkade för mig =(

Michaela Augustsson —  10 april, 2011
10 april, 2011

Hej på er!

Nu ligger man hemma efter tävlingshelgen i Alingsås ” Battle of S candinavia”! Riktigt kul tävling med många bra och roliga tjejer och killar som tävlade och bra arrangerat!
Jag är liksom rubriken lyder inte helt nöjd med min egen insats och faktiskt väldigt besviken över att det blev som det blev =(, men det är det där slutliga lilla som ska funka och stämma för att allt ska bli rätt. Och igår var gjorde det inte det för mig! Tämningen hann inte få bort all vätska som jag dragit på mig och nu vet jag att denna sortens laddning /tömning inte funkar för mig ! Synd bara att man måste få reda på det den hårda vägen alltid , när man väl står på plats och vill göra rättvisa för sitt slit!!! Typiskt! Det gör mig lite förbannad och återigen känner jag mig inte rättfärdigad inför mig själv för att jag inte kände mig nöjd där i spegeln innan scen!! MEN SKAM DEN SOM GER SIG! Bara att ta med sog sådana viktiga erfarenheter och ta sig i kragen och fortsätta framåt!! Nästa gång ska allt stämma bättre, nästa gång ska jag visa vad jag går för utifrån mina villkor och inte ”gambla” med formen… Men som sagt det vet jag nu. Och jag hade kul på tävlingen, och tro det eller ej men jag tyckte det var kul på T-walken Smile Så vi får väll se hur de fortsätter med det inom BodyFitness. Denna gången testades bara och ingen bedömnng ingick så det vara bara att traska på ! ;D

Jag vill ändå tacka alla som hejjat och peppat och som var där och gav mig stöd! Och ni som följt mig kan också se att jag tyvärr inte var i den formen  jag varit de senare veckorna nu innan tävlingen, bättre form förra helgen :(, men men timing är allt när man testar hur kroppen svarar och nu vet man det!
Vi kör mot nya mål och jag kommer fortsätta träna hårt och har endel nya projekt igång som ni kommer få följa med på 😉
Men nu är det lite ” LOV” äntligen efter nästan 11 månaders diet 😉 ska bli galet najs att bara känna sig lite mer spontan och ledig när det gäller både mat och träning ( Även fast jag vet att jag trivs allra bäst med rätt mat grym träning 😉 ) Så nu sk ajg faktiskt ta min lilla besvikenhet från tömningen och gå ut och ta en styrkepromenad för att sen äta en härlig frukost och sen ner på Stan och shoppa mig Glad, hihi…, sån är jag, väldigt lätt!!

Så puss på er så hörs vi snart igen!!!

Så det är som sagt bara att fortsätta "Work Hard" och inte se det som ett nederlag utan som en erfarenhet!! MOT NYA UTMANINGAR!!=)

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+