Glöm ” Barbapappa” Glöm ”Flubber” This is ”Yabba the Hut” !!!!!

Michaela Augustsson —  7 april, 2011
7 april, 2011

Hej på er alla goingar!!
Ber om ursäkt för att jag inte skrivit eller svarat på ett par dagar 🙁 Men vatten och salt laddningen har tagit extremt hårt på mig alltså.. både psykiskt och fysiskt! Jag mår som en påse nötter emellanåt och har haft galet kämpigt med att få i mig allt vatten och äckliga saltskedar!!! uuuhYell Dessutom har vätskan satt sig och jag skojjar inte om jag säger att jag gått upp nånstans mellan 5-7 kg i bara vatten

JAG SER UT SOM EN GRAVID SJÖ-KO OCH HELA JAG GUNGAR NÄR JAG VANKAR FRAM!!!!!!

Jag känner mig verkligen…. Inte som mig själv, allt är superjobbigt från att gå upp från sängen på morgonen till att springa upp och ner för den nedrans trappan i skolan för att komma till toaletten Sealedhaha… och det blir ju ett par gånger minst sagt!! känner mig som en supertjockis och vill egentligen inte visa mig för någon då hela jag är uppsvullen av allt vatten och har under veckan tränat fullt påklädd och bara velat stängt in mig i en garderob !! LaughingDet är psykiskt påfrestande att se sin form försvinna på 2 dagar!!
Ni som tror att jag överdriver!! IKKE..  fråga mina klasskamrater som nyfiket viskar med varandra om att jag antagligen ser ut som ett kortisonansikte och undrar nog vart det gick fel?Folk som inte förstår sig på en sådan här laddning ( en av dem är jag, börjar väll lära mig Wink ) tror nog att man tappat kontrollen och gått lös på hela kakskafferiet och varvat med online pizza de sista 4 dagarna Laughing
Jag skrattar alltid högt varje gång jag är inne på toaletten och ser min mage.. JISES! Idag är iaf sista dagen med vätskefyllnaden och saltet slutade igår! Så imorgon stryps vätskan ( sing haaallelluja ) och formen kommer att komma tillbaka och bli grym tills Lördag!

( hoppas jagSurprisedWink )

Det är ju inget man ser nått av just nu och många nojjiga samtal har pratats med Coach J om detta!! haha… aja, nu är jag ju ”Yabba the hut” ( stavning ?Undecided) och inte mycket att göra åt det än att fortsätta på banan och följa tömningschemat!!

Imorgon bär det iaf av till Alingsås och förberedelserna inför tävlingen kommer att vara i full gång, ett kompensationspass axlar kommer avverkas tillsammans med Anders Prinsström, som också ska tävla innan vi tillsammans beger oss mot Alingsås och ”BATTLE OF SCANDINAVIA”

Såhär såg det ut på förra tävlingen:

Vi hoppas på liten förbättring tills denna gången =)

Nu ska jag börja packa och försöka få min tömda diethjärna att samarbeta sista biten så jag inte glömmer nått jätteväsentligt, typ tävlingsbikinin SurprisedSen ska jag gå och handla frukt inför imorgon.. mmm.. och massa torra kolisar inför tävlingsdagen, sylt och riskakor, tänk att man kan tycka att det är det bästa som finns relaterat till rätt situation !! ….

Nästa gång vi hörs är efter tävlingen, så nu ska jag dra dit och visa mig från min bästa sida förhoppningsvis och jag tar med allt ert stöd pepp och lyckönskningar!!!

Puss på er*

Saknar formen… time to come back now =)

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+