Not a good timing!!

Michaela Augustsson —  17 mars, 2011
17 mars, 2011

Hej på er!

Det är en sliten och lite hängig M som uppdaterar efter alldeles för lång tid från bloggen! Jag som gått runt och varit så galet nöjd med att jag inte varit sjuk ( inte minsta lilla förkylning ) på mer än året har nu fått något som sätter min kropp ur balans!! INTE OK! kommer inte alls särskilt lägligt kan jag tycka… Haft/Har mycket i skolan, dieten har ändrats träningen intensifierats och satsningen börjar ta ut sin rätt på mig nu! Är lite trött och kinkig. Speciellt när man har ont i hela kroppen, går som en reumatiker samt träningsvärk i rumpa lår och mage och med en uppsyn som skriker ”PRATA INTE MED MIG, INGEN ÖGONKONTAKT OCH RÖR MIG ABSOLUT INTE” Det är den så kallade slutet-på-dieten-uppsynen som kommer från min sida då! Då när allt känns som i uppförsbacke och man gnäller värre än 2 åring som inte får godis. Jag ogillar mig själv skarpt när jag kommer in i den svängen 😀 Nu har det mycket med att göra att jag varit tvungen att inse att jag har nått som inte är bra i kroppen och detta resulterar i 2 vilodagar ( vilket ger mig en viss panik då man vet att det inte är särskilt långt kvar eller rättare sagt 23 dagar kvar :S ) DESSUTOM har jag försökt få tag på boende för oss till tävlingshelgen, Dock utan framgång!!! Jag vet att jag varit ute i sista tid,  men jag hade ju som sagt inte bestämt mig för om jag skulle tävla eller inte om inte formen kom, och då trodde jag att det skulle gå och få tag på boende åtminstone nånstans!! MEN IKKE, och vet ni varför? Jo, ” Nej men det finns inget ledigt den helgen. Då är det ju den årliga jazzfestivalen i Alingsås vet du väll? ” Som den snälla turistbyrå telefonisten så fint sa.

NEJ DET VET JAG VÄLL FÖR TUSAN INTE!!! som om det skulle vara allmänt sverige eller än bättre internationellt vida känt om Alingsås jazzfestival ??? ( hello kort stubin )

Så detta har iaf resulterat i att vi fortfarande inte fått tag på boende! SÅ har har ni några tips på lediga hotell eller rum så skriv gärna, tar tacksamt emot alla tips jag kan!!! =)

Annars förutom att jag just idag och igår varit surkärring a la grande så har jag också sen i söndags gått in på mitt nya dietschema inför slutspurten nu! Ni som har kollat på det ser att jag på dag 3 ( Tisd ) har en halvdagsfasta. :O Jag blev helt till mig när jag diskuterade detta med Jocke och trodde aldrig i världshistorien att jag skulle klara av att fasta. Jag lägger ut en länk här om varför jag väljer att iaf testa fastan http://forum.bartoll.se/showthread.php?319-24-28-timmars-fasta-ställ-dina-frågor-här ( även om jag varit och är ganska skeptisk till det, dock måste man ju testa allt innan man kan förkasta nått. Och går man på ett visst dietupplägg och träningsupplägg så får man gå hela vägen för att testa det fullt ut. Så jag har valt att testa ) Och det var faktiskt inga problem, har man (H)järnsatt sig 😉 ( hehe.. skrattar åt min egen lustighet ) så var det inga problem, drack massa te och var givetvis lite trött och lightheaded men körde min fasta till 23 på kvällen ( blev med andra ord en heldagsfasta då min träningstid blev knepig, samt ett tufft benpass med cardio på 35 min !!!! Med ok energi. Tyckte jag var ganska häftigt.

Så här är lite bilder från Tisdagens pass:

 

Knäböj med 30 – 100 kg varav 3 set 3 reppare på 100. Va lite stel i ländryggen dagen till ära så blev inte tyngre eller fler reps än så.

Raka mark 60 kg

Såhär står man om man är helt slut och stel i ländryggen 😉

Step up på bänk, med hantlar. Suger ofantligt i baksida lår och rumpa!

Fastan och Träningspasset avslutades med mage!

STARK MAGE, HÅRD MAGE!!! TA iiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!

Japp, det passet gick ju ganska bra faktiskt! Efter det hade jag vilodag igår, varpå jag kände mig hängig vilket har resulterat i vilodag även idag! Förhoppningsvis går det ur kroppen tills imorrn , annars kommer jag jaga det ur kroppen genom ett hårt grymt galet cirkeljäklapass!! Ingen basilusk i världen som får stoppa mig mot formtoppningen om 3 veckor NO WAY!!

Så summan av kardemumman idag är att när man går runt med lite feberfrossa inne i skolan med fjällräven jacka så borde man inse att man inte är kapabel till träning och lyssna på kroppen, samt att tävlingsdiet och hård träning är jäkligt jobbigt och kommer i perioder vara APjobbigt och göra att allt känns som en uppförsbacke, och det vill jag säga och visa! NU ÄR DET TUNGT! Men då tar man i ytterligare lite till tänker på ” the final countdown ” och biter ihop! Så nog gnällt! Dags att inte alla Antioxidanter jag kan, lite te med ingefära samt kura ner sig i sängen och ta starka nya tag imorrn !!!

 

Proppa proppa proppa med massa bra antioxidanter från TopFormula! Det tackar vi gudarna för, annars hade jag nog inte ens tagit mig till skolan idag! 😛

Trötta kramar och Febriga pussar*

/ M

 

Kurar ner mig och mitt likgiltiga ansikte i sängen nu… Nattinjuffsan*

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+