Superhelg med Mat-orgie !!!

Michaela Augustsson —  13 mars, 2011
13 mars, 2011

hehehe… ja, det var precis som det låter!! Jag sa ju att när Talangjakten 2010 är igång är det inget som är lagomt, allra minst MATEN!! Lördagen minns man bäst som efterrätternas dag!! Kolla in:

Massssa goooottteri!!

det kommer mera… 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goa Haidar som stod för den underbart goda varmrätten! YUM YUM Och jag är helt salig och står och dokumenterar dessa frestelser för fulla muggar 😉

Alla väntande hugriga magar ;O)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja ni ser ju, fyyyy fasen vad gott det var! Dock var ju jag den enda som gick på tävlingsdiet och försökte vara åtminstone lite bromsande i mitt mumsande ( vilket iofs inte betyder särskilt mycket då jag ändå äter betydligt mycket mer än de flesta andra iaf 😉 haha..)

Jag vill iaf tacka allra ödmjukast för all god mat dryck kakor och snask ( Haidar, Fredrik och Ellinor ) och inte minst det underbara sällskapet ( Alles 😀 ) !!

Som sagt jobbade jag på Lördagförmiddagen och körde ett träningspass efteråt innan jag mötte upp de andra gobitarna, det var PASS 6 rygg som avverkades! Knäppte lite bilder åxå =) Eftersom man inte ser sin egen rygg särskilt ofta så blev jag ganska överraskad över den snabba muskelutvecklingen , samt att jag blivit väldigt hård och definerad där nu, Känns som formen börjar komma nu.. Hoppas den hinner fram i tid bara 😉 😉

 

Uppvärmning/aktivering iform av liggande chins på balansboll!

 

Pullups!

Smalfattade pronerade pullups!

Smalfattade supinerade chins! Alla dessa i superset!! *pust och stön *

Försökte göra en Bolt! Gick väll inge vidare, så försökte igen…

Utan framgång då jag kom på att han gör det framifrån…. ( ???? ) Bra tänkt! Fick iaf bra bilder på rygg och baksida axlar!!!

Efter fjantet fortsatte jag passet och kramade ur latsen ordentligt iform av högreps latsdrag =)

Sen var det dags att leka pajas igen>! Försökte göra byggarpose 😀 haha..

Avslutade passet med "prone cobra" as usual!!! älskade övning!

Tvungen att slänga in en bild på Jonte Boy åxå 😀 han var med och tränade han med, och med vilken vilja va!? hihi…

Ja, det var Lördagspasset det! Grym energi och fullt ös! Avslutade  med 3o min jogg innan det bar av  in i duschen och sen iväg till ett av Västerås bästa cafe/matställe  ”Chicco” ( tror jag det heter 😀 ) Jag tog en välförtjänt Lördags lunch där efter enbart proteinfrukost och vassleisolat innan träning ( = DÖHUNGRIG ) Och åt värsta bästa sallade ÄVVER!! 😉 Kyckling Pollo med getost,valnötter,torkad tomat, honung och ruccola!! Jises… smaksensation och MYCKET mat! det gillas:

 

Jocke var lika nöjd han :D, SMASKENS säger jag bara!

Nej nu sitter jag här och tittar på Bröllopsfotografen med ett halvt öga… är så galet trött idag efter en lång dag av träning/fika-hejdå med talangerna, jobb och plugg och sen enbart proteindiet idag! Påbörjar det modifierade dietschemat idag och kommer lägga upp det när det är färdigt här i veckan!! Nu är jag ju inne på slutspurten mina vänner!! Deet börjar bli dags för countdown :S Scary…. Men men, formen börjar väl komma och nu ska jag bara börja öva inför den där nedrans T-walken ( mer om detta i nått annat inlägg för nu är ja dödens trött )! Upp till skolan imorrn, time for labaration a la nedre extrimitet. ska kolla ledrörelser etc. Gissa om jag ska flexa benen för dem !! 😀 haha..

Nej Gonatt på er …. zzzzzzzzzzzzzz

 

En helt "vanlig" tjej …..

 

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+