Jo, det stämmer.

21 november, 2012
21 november, 2012

Jag har räknat flera gånger nu och det stämmer. Kollat i spegeln, hittar lite fina linjer vid ögonen men inte så mycket mer. Börjar låta mer och mer som min mamma, ”allt har en mening”, ”man är inte äldre än man gör sig” osv, dessutom står jag för det.

Om precis en månad fyller jag 35 år! Heltokigt, jag kommer ju till och med ihåg min första bikini. 5 år gammal och lekstugan tapetserad med bilder på Kiss och Carola(lyssnar fortfarande på Kiss, lite mindre på Carola :P)

Livet har inte blivit som jag trodde, kanske rent av bättre och det känns som att det precis har börjat. Min familj såklart, som får tåla att jag flyttat ifrån dom. Bra vänner, kollegor, team-kompisar. Spännande och utmanade jobb. Kan inte begära så mycket mer.

5,5 år, 1983.

Student -96.

En helt vanlig dag på jobbet, november 2012.

Jag brukar inte fira min födelsedag på något speciellt sätt, det vill säga förutom att träna, men har med åren börjat uppskatta överraskningar. Eftersom jag anser mig ha allt jag behöver och kommer att vara med familjen i Halmstad på själva födelsedagen så jag önskar mig inget speciellt. Dock kan frivilliga donationer sättas in på mitt ICA-kort/konto, alternativt som presentkort på MM Sports. 😉

För övrigt:

Linda Samuelsson

Posts Google+

test