12 dagar kvar och slät som en säl.

18 november, 2012
18 november, 2012

Nåväl, det kanske inte är helt sant men det är så det känns. Verkligheten är en annan, nämligen att jag är i mitt livs form rent visuellt och att jag tycker jag har lyckats riktigt bra såhär långt och under mina egna premisser. Jag bestämde tidigt att formen får ”bli vad den blir”, att jag inte kommer gå och lägga mig hungrig, kunna sköta mitt jobb(och allt vad det innebär), hålla mig frisk och skadefri.

I helgen hade jag kärt besök hemifrån Halmstad. Mamma Ingela, syster Malin och systersonen Leo kom och hälsade på ett par dagar och ordern var att jag skulle vara ledig så mycket som möjligt, så jag passade på att ta två hela vilodagar samt att sova ut ordentligt. Det var en ganska bra med tanke på vad som skulle göras på söndagen(mer om det imorgon). Vi var inne i stan och julshoppade lite(kallt och blåsigt :() åt lite god mat och hade allmänt lugnt och mysigt.

Leo fick sin julklapp i förskott:

Premiärtur i tunnelbanan:

Mammas ”betyg” på formen var att lämna en chokladkaka och en halv chipspåse väl synlig på diskbänken.  För övrigt så sa hon inte mycket om det men jag vet att min kära syster(en av mina största fans ;)) lagt ner lite jobb på att förklara på väg upp. Hon var även till freds med att jag har mens, rätt färg i hyn och så vidare samt att vikten inte rasat. Hon har jobbar med anorektiker förr så hon har ganska bra koll på att jag inte går till överdrift.

Mitt eget omdöme är att jag faktiskt inte är säker på varför jag inte tappat mer i kroppsvikt för det händer saker hela tiden, vecka för vecka och ibland till och med dag för dag. Jag blir mer och mer vaskulär, kläderna sitter lösare och lösare hela tiden, mina höfter(märkte jag ikväll) är ordentligt mer markerade/smalare, rumpan försvinner tyvärr.

Nu gäller det mest att hålla ut de sista veckorna och toppa formen till tävlingsdagen. Att vikten inte släpper är tyvärr ett symtom på stress så jag hoppas att den släpper ordentligt sista dagarna.

Nog om det. Formbilder! Förra söndagen(längst ner) jämfört med 6, 5, 4 samt 3 månader tidigare. Kommentera gärna de skillnader ni eventuellt ser då jag själv mest ser skillnader i poseringen.

120514
120609
120706
120808
 121111

 

 

 

Linda Samuelsson

Posts Google+

test