Myshelg och bra start på veckan! :-) Instagram

5 mars, 2013
5 mars, 2013

Hallå! 🙂 I fredags kom mina goa vänner Frida Bålefalk och Ellinor Abrahamsson på besök från Västerås. Luleå visade sig från sin bästa sida och bjöd på sol! Vi hade en mysig stund på stan först innan vi for hem och lagade taccos och hade fredagsmys! 🙂

Frida laddar, precis som mig, för fullt inför tävling, nu först på Battle of Scandinavia. Hon var redan nu i grym form, är övertygad om att det kommer gå finfint för henne. Frida tyckte även att jag skulle skaffa Instagram och hon såg till så att det blev installerat på min telefon! 🙂 Om någon vill följa mig där också så heter jag helenaforsenAF.

Senare i helgen kom Sofia Finnsson och hennes Henrik på besök igen för lite gemensam träning och formkoll. Formen var fortsatt bättre och hon gjorde PB i både chins och dips! Vilken tjej! Vi var ett gäng som tränade på ”Gymmet” på Tuna, gick ut och åt efteråt. Mycket trevligt! Lite bilder därifrån nedan:

Igår var jag först och simmade på morgonen med Agneta Thelin, riktigt skönt! Agneta (som tydligen simtränat i yngre dar tog sig fram mycket snabbt i vattnet, jag gjorde mitt bästa för att hänga med men hamnade allt lite på efterkälken…) Sedan blev det ett kvällspass med axlar/triceps med Isabell ….på Crossfit Holistic! TACK för ett roligt pass, du var grym! Vi får boka in fler pass ihop framöver!

Jag har nu även testat nya smaken av Jacked Fuel, COLA!!! MMM, den var god! (Men den slår dock inte riktigt min favoritsmak av Jacked Fuel, den gula drycken = smak: lemon lime).

Idag blev det först ett pass på morgonen med crosstrainer och rodd, på kvällen BEN på Crossfit holistic! 🙂 Snart läggdags nu!

Trevlig kväll på er! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+