Finbesök idag!!! :-)

10 februari, 2013
10 februari, 2013

Idag var Sofia Finnson och hennes Henrik på besök från Arjeplog. Jag hjälper Sofia inför hennes Athletic Fitness-debut i april på BMR Grand Prix! Sofia ingår nu även hon i den härliga ”MM-familjen”, kommer tävla för Team MM Sports!! Kul Sofia, välkommen!

Vi körde lite rodd, chins, dips och lite symmetri på Crossfit Holistic! Det går finfint framåt för Sofia i samtliga moment. Men såklart kan man ju alltid bli bättre, så lite smått fick hon med sig att fila extra på! Jag börjar själv bli lite tävlingssugen när man börjar prata mycket om olika tävlingar! Hittade den här bilden på mig från VM!

Nedan lite bilder från idag på Crossfit Holistic. Det är ett riktigt kanongym, Sofia och Henrik blev imponerade av allt där fanns att välja på. Jag och Sofia fokuserade på chins/dips/rodd, men jag var såklart tvungen att visa repen och köra lite repklättring också. 😉

Markus och Henrik körde ben, M säger att de tömde gymmet på vikter, haha… 😉

Jag och Sofia! 🙂

Sofia och grabbarna nedan!! (Kolla in Sofias peak på biceps, grymt! Nix, kom inte med någon dum kommentar nu om att hon borde satsa på CBB istället, hon håller på att bli en riktig AF-tjej!!)

Sofia och Henrik!

Trevlig kväll på er alla!!

 

Helena Forsén

Posts Google+