Norge, träning och jobb!

3 februari, 2013
3 februari, 2013

Den här veckan har bestått av JOBB+TRÄNING!!! I princip inget annat har hunnits med.. Förra helgen var jag ju i Norge och hade en föreläsning om kost/träning och Athletic Fitness på gymmet Exhale. Det kom drygt fyrtio personer och lyssnade. Efter jag hade haft mitt lilla föredrag visade jag lite olika chins- dipstekniker och vi avslutade sedan med en chins- dips- och roddtävling.

Även om jag inte var med och tävlade så var jag ju bara tvungen att testa någon övning jag också, gick upp och körde 60dips (helt ouppvärmd!!! Inte ok av mig…var nog därför jag helt plötsligt bara dog också…)  Hmm, jag hade precis pratat om att jag tycker det är viktigt att värma upp innan, men var ju tvungen att visa lite jag med.. 😉 Jag brukar faktiskt vara riktigt noga med den biten. Alla på Exhale var sååå trevliga och intresserade! Vi var ute och åt ett gäng på kvällen sedan, mycket trevligt! Jag pratade även en del om REP POWER och jag tror faktiskt att det var flera stycken som blev tävlingssugna!

Några bilder från helgen…

 På hotellet innan det var dags att gå till gymmet! 🙂

Idag blev det bl a chins (blev en maxning av strikta 32st, kändes tungt idag) lite repklättring, några övningar för biceps, rodd med styrkegummiband. Avlsutade med en wood ikväll:

Vi har ganska mycket snö här…. 😉 (Ja det är min cykel).

Ha en trevlig kväll!! Ny härlig vecka imorrn! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+