Lite bilder och filmer från veckans träning! :-)

17 januari, 2013
17 januari, 2013

Den här veckan har det blivit en massa skoj träning. I början av veckan körde jag bl a ett pass ”mage” med Markus. Han hade en idé om att vi skulle köra ett av den grymma crossfit-tjejen Annie Thorisdottirs pass (hon som vann damernas Crossfit Games senast, riktigt duktig tjej). Ja det var tuff träning för magen som gällde. Jag lyckades sega mig igenom hela passet. 😉 Vi körde följande:

buy in 5min plank hold
100 ABMAT situps
200 Hollow Rocks
100 Spiderman
200 lying back ext.
100 Roll outs with ab wheel
buy out 5min plank hold

Den sista plankan var riktigt tuff när man kört allt annat innan, men som sagt så segade jag mig igenom det och höll faktiskt sista plankan hela 5min i sträck den också!

Det har även blivit en hel del repklättring i veckan. Ett av passen bestod av följande. Klättra upp till markeringarna på repet (ca 4m) med bara armarna – 10ggr!! Vilan mellan höll jag de första seten en minut och de sista seten som mest 1min och 45sek. Sedan avslutade jag klättringen med att klättra hela vägen upp i repet tre gånger ( 6meter upp dit). Efter klättringen så var det slå på stooort däck med klubbor som gällde en massa set. Grym träning!

En annan dag i veckan började jag med att repklättra några gånger för att sedan gå vidare och köra thrusters, frivändningar och sedan två avslutande wooder:

Wood 1: AMRAP: 200m rodd, 12 boxhopp (50cm hög tror jag), 12 chest to bar – höll på i 10min, kommer inte ihåg hur många rundor det blev…

Wood 2: 100 boxhopp på tid (50cm hög tror jag)      5min och 3sek.

Jag har lite film från klättringen nedan. Första gången är med bara armar och andra filmen använder jag benen också. 🙂

http://youtu.be/EjhgKiDhe50

http://youtu.be/QNLUO6skWVs

 

Hamburgare på O´learys måste man ta sig tid till att hinna med också!! 😉 Ha en trevlig kväll alla! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+