Lite träning och en massa bilder! :-)

8 januari, 2013
8 januari, 2013

Nu var det ett tag sedan sist! Jag har både hunnit vara lite småkrasslig och komma igång med träningen igen. Igår tränade jag på ett nytt Crossfit gym här i Luleå, Crossfit Holistic! Det verkar riktigt bra där, trevligt folk, högt i tak och en massa bra utrustning! Igår blev det rygg och mage. Jag började med att köra måånga set marklyft, sedan några olika varianter av mage: toes to bar, ligga på rygg på bänk och föra kroppen så rak som möjligt upp och ner, hmm vad är det den heter.. Ett par olika övningar på bobathboll. Sedan avlsutade jag med en wood:

5 varv av: 20 backextension och 15 GHD-situps!

I söndags var jag och Markus på det andra nyöppnade crossfitgymmet här i stan, Crossfit Luleå och provtränade. De hade fått det fint där också. Först körde vi 3 set med max av ring-row för att sedan köra en wood.

AMRAP 15min: 5 ringrow, 10 burpeys (klapp 15 cm ovan dig när du har armarna utsträckta och är som längst) 20 airsquat. Jag hann 12varv + 6reps. Hmmm kändes att jag varit lite krasslig och inte riktigt orkade ta ut mig som jag brukar! Men kul var det iaf!!

Förra helgen, när vi for tillbaka upp ifrån julfirandet i Ljungby så stannade vi hos Jenny och Peter i Solna. Vi hann både med lite träning plus att vara med och inventera i MM Sports-butiken! Mycket trevliga dagar! Stort TACK igen, ni är grymma! Från inventeringen nedan:

Vi hann även med ett pass klättring!! Jenny visade mig och Markus hur det skulle gå till! Jenny är GRYM på det där, hon har hållit på och klättra i flera år tidigare!! Peter var fotograf! 😉

Min lillebror är grym på att klättra han med och han har tjatat på mig att jag också ska börja! (Eller jag har sagt att jag vill åka på någon klätter-resa med honom någon gång i framtiden och klättra ihop och bestiga något högt berg. 😉 Han säger att jag i så fall måste börja träna på att klättra också….) Det är synd att man inte har mer tid, eller en kropp till som man fick träna och slita ut.. 😉 Det är så mycket jag skulle vilja testa och köra mer av om jag kunde välja fritt.

Hmm, jag kom på nu att jag tidigare lovat en tjej som skrev till mig att lägga ut recept på några muffins jag gjort, tror det var en variant med bl a fyllning med Body Science Vanilla Ice Cream caseinprotein! Det får jag ju se till och kolla upp i veckan. Det är faktiskt så att jag har fått en muffinmaker i julklapp. Den måste ju testas snart!! 😉

Nu är det dags för lite rensning här hemma. Vilodag idag och nya tag med träningen imorgon igen! Hej hopp!! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+