Stockholm, REP-POWER och snart VM…

3 oktober, 2012
3 oktober, 2012

Hejsan! Nu är det mycket som händer!! 🙂

I helgen var jag och Markus nere i Stockholm på besök. TUSEN TACK Jenny & Peter för husrum och mycket trevligt sällskap!! Det är alltid lika roligt att komma på besök till er. MM Sports-butiken hade ju sin invigning i lördags, (även om butiken hade tjuvöppnat lite innan =) Det blev verkligen stor succé!! FULLT med folk i butiken hela tiden, långa köer och alla verkade nöjda och glada! Jag har verkligen bästa sponsorn, såå kul att träffa hela MM Sports-gänget i helgen!! Ni är grymma!

Så här fina blommor fick de också till butiken. Butiksvärdinnan Jenny nedan!

FULLT med folk…

Såååå mysigt att träffa min goda vän Frida Bålefalk också som var där  och representerade Better Bodies. Hon ska tävla nu till helgen på SM i Bodyfitness, övertygad om att det kommer gå hur bra som helst! 🙂 Frida och jag!

Vi tar en liten matpaus…

Det bjöds även på underhållning i butiken… 😉

Min grabb i butiken ”dagen efter” eventet.. 🙂

Peter i kassan….även jag fick testa att provjobba lite där, kul!! 🙂

Vi hann såklart med ett antal pass också i Stockholm, testade ett antal olika SATS! 😉 Peter laddar ju för SM i helgen och jag för VM nästa helg. Jenny och Markus var nog lika taggade de också! 🙂 Markus fick följa med Jenny till hennes crossfit-klubb, han var såå nöjd! För mig blev det både chins, dips och rodd + en massa annat. Ett par bilder från ryggpasset nedan.

Till helgen hoppas jag vi ses i Västerås! Ni har väl inte missat att det är REP-POWER-tävling då! Det blir den tredje kvaltävlingen till den stora finalen på Fitnessfestivalen i december. Gå gärna in och kika här för mer info!! 🙂

Nu ska jag fixa lite mat för morgondagen! Ha en trevlig kväll alla! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+