Behind the scenes

2 september, 2012
2 september, 2012

Ojoj vilken fantastisk helg jag haft! På fredag kvällen kom bästa Emelie Wallgren som jag träffade under Talangjakten. Hon har flyttat från Umeå till Landskrona så vi är båda nyblivna skåningar! Vi satt tog ett glas vin och uppdaterade varandra om livet! Så härlig människa alltså, är så glad att jag lärt känna henne!

Jag och Emelie under SM 2011

På lördag eftermiddag åkte jag och Stefan till Kristianstad för min fotografering. Formen kändes väl ok, hade hoppats på att bli liiite hårdaee men man är väl aldrig helt nöjd antar jag. Den var i alla fall garanterat bättre än under förra fotograferingen (i februari då jag var sjuk och inte kunnat träna ordentligt på ett halvår). Men det var så himla roligt! Vi höll på från kl 15.30 till kl 22! Jag har inte sett bilderna än men tror några blev riktigt bra!

Jag testade att göra en vätsketömning/laddning innan men tyvärr tror jag inte min fett % är tillräckligt låg för att det skulle bli nått superresultat. Men nått jag däremot la märke till var att ”hullet” blev lösare och mjukt, nästan lite skvalpigt efter tömningen. Jag har ganska ”fast fett” (tänk sälspäck) och huden brukar vara ganska spänd på vissa ställen så det kan vara svårt att ”nypa tag”. Men där var det en klar skillnad efter att jag tappat lite vätska, så nått hände med kroppen i alla fall. Lite skum känsla!

Stay tuned för bilderna! Lägger upp så fort jag fått dem!

I morgon börjar jag första dagen på nya jobbet. Lite nervöst såklart men mest roligt. Har lagat mat och fixat hemma hela dagen så att allt ska vara förberett och klart. Tror jag skippar morgonpromenad imon och kommer utvilad och glad till jobbet.

Matlådorna är fixade. Imorgon blir det marockansk kycklinggryta med kikärter och grönsaker till. Som mellanmål blir det ägg och kesella med bär. Mums!

Elinor Medhammar

Posts Google+