Jag är så glad!!

14 januari, 2013
14 januari, 2013

…att jag har annat att tänka på och fullt upp, istället för att behöva fundera alltför mycket över min trasiga kropp.

I helgen hade mitt samarbete med ICA´s provkök premiär och jag hade massor av besökare som var nyfikna på om nyttigare recept verkligen kunde vara goda 😉 I veckan hade en helsidesannons gått ut till alla hushåll i närområdet, vilket såklart lockade fler än de ”vanliga” provsmakarna. Riktigt roligt!! Efter två heldagar av att ”stå stilla” gav givetvis resultatet utmattad rygg och bäcken och jag sov inte mindre än tolv timmar mot söndagen. Väl värt! Och lätt värt att få upprepas de närmsta veckorna!!

Rehaben går framåt, tycker jag, om än aaaalldeles för långsamt ur min synvinkel. Var på besök hos min kiropraktor förra veckan som konstaterade att bäckenet var helt ur fas, vilket låter för jävligt och känns likadant MEN förhoppningsvis innebär det samtidigt att diskarna inte blivit påverkade denna gången 🙂 Hon justerade tillbaka det i läge igen, och jag fick lov att träna lite efter förmåga och eget omdöme.. Ska tillbaka dit imorgon för att se om det ligger kvar eller om det har förskjutits igen. Hoppas på det första såklart.

Kosten är tämligen lätt att sköta. Eftersom jag inte tränar så har jag inte heller några större hungersbegär, möjligen tröstäter jag 😉 Vikten har iallafall gått neråt och jag håller tummarna för att inte alla kilon ska vara muskelmassa.. även om det känns så just nu. Preppar kroppen med ALA, ALC och mina aminosyror som vanligt för att upprätthålla rutin tills jag kan börja panga på igen!!

Desire

Posts Google+