SM- etta på Fitnessfestivalen!!

10 december, 2012
10 december, 2012

SÅ var helgen över och därmed också Fitnessfestivalen.. Som vanligt var det mycket folk, roliga upplevelser och massor av nya spännande produkter och kosttillskott. I vår monter hos MM Sports lanserades den nya ”Diet-meal” som var suveränt god!

Den finns just nu i både choklad/cocos och choklad/apelsin.. SMARRIGT!! Åt nog både en och två för många varje dag, men det var svårt att låta bli..hihi..OCH drack dessa..

Utöver monter-mingel körde vi även finalerna i Rep-power, killarna på lördagen och tjejrena på söndagen. Resultaten bör presenteras på hemsidan ganska snart 🙂

 

Förra helgen var det sista anmälning/inbetalning till tävlingarna som skulle hållas under festivalhelgen och jag hade väl egentligen inte tänkt köra något, men givetvis blev det så ändå.. Ju närmre slutdatum för anmälan ju mer tryckte hornen i pannan på och ville komma ut ”gör det, gör det, gör det..”

Så jag GJORDE det! Dock passar sig inte sälformen på vilken scen som helst utan villkoret var att tävlingen skulle kunna genomföras påklätt 😉 Haha.. Jag valde bicepsbattle. Förra året tog jag en andraplacering och jag tyckte liksom att det var dags att vinna detta året. Sagt och gjort!

20kg på stången och 40 repetitioner under 100s. gav mig guldet!!

Jag gick ut sist i startfältet (tyngst) så jag visste vad jag behövde slå för att ta hem det. Tvåan efter mig reppade 36st så jag kände mig ganska säker någonstans kring mina 25 första ungefär..då jag insåg att det fanns mycket kvar att ge. Grymt skön känsla!!

Stort bamsegrattis också till alla andra i teamet som tävlade denna helgen!! Vilket grymt år vi haft tillsammans!!

Desire

Posts Google+