ICANIWILL

12 april, 2013
12 april, 2013

På CrossFit Fysiken Gibralrar idag. Är inte helt 100 från förkylningen men det har alltid funkar för mig att träna lite lätt för att få bort det där sista när det är på sluttampen, har bara blivit nojig efter vinterns långdragna luftrörskatarrer och influensor.
Ryck och stöt, satan i gatan vad jag måste börja nöta det igen. Denna osisvinter har satt sina spår men ingenting är omöjligt. Jag skall tillbaka till min gamla höstform och förbi den med råge. Blev lite uppbyggda (står på viktskivor) mark med brett ryck-grepp för att träna styrka till ryckböjen.
image

Sittande kabelrodd, latsdrag med v-handtag och rak bakom nacken. Ovant med gym-övningar igen men så jäkla viktigt för min underdimetionerade rygg. Avslutade med 20 min Skierg i moderat tempo, skall ju komma i kostymen till ett bröllop till sommaren.

image

För att få upp mig ur de där jäkla svarta hålet som man legat rätt obekvämt i i vinter, nästan som en björn som gått i ide, så har jag och Gustaf Ollas språkats lite. Mannen bakom motivtions- och livstilsmärket ICANIWILL, även kallat ICIW. Om ni inte hört talas om det så sök på #iciw eller #icaniwill på Instagram.

ICANIWILL symbolerar viljan att gå sin väg och sträva efter de mål man själv har, att kämpa för sina drömmar, att tro på sig själv. Det spelar ingen roll vilka dina mål är eller hur långt det är till dem, med rätt inställning, ett hårt slit och tron på sig själv så kan alla lyckas.

Med ett sammarbete med ICANIWILL så kommer jag att få tillbaka mitt driv och målmedvetenhet, inte bara i träningen utan i det vardagliga livet också.
Deras produkter finner ni på MM Sports. Gå även in på ICANIWILL och läs mer 🙂

Gustaf Ollas

image

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.