På besök hos CrossFit Västkusten

2 april, 2013
2 april, 2013

Jag, Michael och Richard drog upp en sväng till bröderna Christian och Cristoffer mf på CrossFit Västkusten. Två vansinnigt fina boxar men endast 600 m imellan. En ”riktig box” och en oktagonformad.

3 varv av:
723 m löpning (exakt)
15 kb snach per arm, 24 kg
15 pull-ups

Vansinigt gött tryck på täningen, tack som fan alla från Västkusten! Vi kommer garanterat tillbaka!

Löpning är jubinte min grej just för att jag har så enormt sunkig löpteknik, eller helt obefintlig om man skall vara ärlig. Så löpkondisen är nu lika med noll. Så då var de ji en perfawod just för det är ju det jag behöver träna på. Är ändå nöjd att jag orkade som jag gjorde. Ländryggen funkad ok men skulderbladet krånglade nu igen. Gick att bita ihop när man körde men efreråt så var man inte rolig, rätt som det var så hugger det till och man vill bara spy!
Mest nöjd får jag la vara att tiden inte rann iväg mer än 15:23, mycket tack vare att jag aldrig stannade, snatcharna och pull-upsen gick oavbrutet utan vila eller bekymmer. Körde med mina kompkläder från Skins (vilket jag inte var ensam om!) och tycker det funkar riktigt bra. Var skeptisk till kompkläder men har nu fastnat totalt! 🙂

Vila imorgon efter nattskiftet!

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.