Börja om från början… börja om på nytt…

6 mars, 2013
6 mars, 2013

Om ni läst mitt förra inlägg så vet ni att ryggen har spökat igen. Nu har det varit riktigt illa sen jag fick avbryta mitt senaste träningapass för snart fem veckor sedan.
Jag tänker inte skriva en hel novell och lipa ut hur jävla piss man mår när man inte ens klarar av vardagen för alla kramper och smärtor. Efter diverse behandlingar så har jag ni kommigt så ”långt” som att jag har kunnat genomföra vattenträning. Vattenlöpning med såkallad ”Wetwest”, ett bälte man spännder runt midjan för att vara lite mer flytande i vattnet.

image

Det var den här typ av rehab jag körde 2006 när jag fick röntgensvaret på min rygg, så der känns precis aom att börja om från början. Jag rullar på ”foamroller” och ”painballs”, stretchar som ett as men utan någon större effekt. Akupunkturen hjälper för stunden men dagen efter så krampar musklerna ihop sig igen.

CrossFit Open är ju helt ute ur huvudet, det förstår nog vem som hellst som läser detta. Men MK Open i Falun i juni har jag fortfarande ställt siktet på, likaså The Frontling tillsammans med Jonas (han är i vansinnigt bra form nu) när den ju skall gå? I november blir det också tävling, Campus Roslagen Open i Norrtälje.

Jag vägrade kasta in handduken när jag var 22, tänker fan inte göra det nu heller!!!
image

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.