Kreatin, CREAPURE

25 februari, 2014
25 februari, 2014

Jag fick hejda mig själv lite i min iver att ta alla kosttillskott som finns..  tar inte så mycket kosttillskott i nuläget. väntar med det till jag börjar känna lite motstånd och vill komma över platåer där man står still men det dagliga som jag ändå tar nu är följande :

D-VTIAMIN

  • D-vitamin håller dig pigg under vinterhalvåret!
  • Ett viktigt tillskott om du får mindre än 15 minuter starkt solljus om dagen!
  • Främjar kroppens läkeprocesser!
  • Viktig för hormonproduktionen och immunsystemet!
  • Kan främja uppbyggnad av benvävnad och ökad cellreparation.

D-vitamin 300x300

 

ZMA

Innehåller Zink och Magnesium – och dessutom Vitamin B6.
Brist på Zink och Magnesium är mycket vanligt, särskilt bland dem som tränar hårt. Detta leder till sänkta hormonnivåer, förlorad styrka och muskelmassa. Body Science ZMA är framtagen för att återställa bristerna av dessa mineraler som kan orsakas av just träning och stress. Zink behövs för vävnadsreparation och celltillväxt, magnesium är essentiellt för kroppens mineralbalans, energiproduktion och muskelfunktion

Kan verka avslappande och främja sömnen oxå! ( ta de dock inte direkt innan sänggående då zink kan ge konstiga drömmar. Hellre bara magnesium innan sänggående)

ZMA 300x300

 

C-VITAMIN
Brustabletter som ger dig snabbt och enkelt 1000 mg välsmakande vitamin C.
Vitamin C är en stark antioxidant som effektivt skyddar kroppens celler mot skadliga fria radikaler. Vitamin C har också betydelse för utvecklingen av brosk och benvävnad samt främjar kroppens läkningsförmåga och upptag av järn.
Bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Ett nedsatt immunsystem ökar risken för infektioner.

BodySience_C-vitamin_brus_svartavinbärFinns i apelsinsmak oxå 🙂

KREATIN

Kreatinmonohydrat är ett naturligt förekommande ämne i kroppen och genom att tillföra extra tillskott av kreatin ökar kroppens nivåer av ATP (adenosintrifosfat).
ATP är energin som musklerna använder vid explosiva och kortvariga aktiviteter som exempelvis styrketräning, sprintlopp, ishockey, med flera.
Ett tillskott av kreatin kan leda till att styrkan och uthålligheten ökar när du tränar intensivt och att återhämtningen förbättras under träningen.

Kreatin GER en styrkeökning om man tar det på rätt sätt. så läs innan ni börjar. Den ska oxå tas i cyklar. Vanligtvis 6 veckor på 3 veckor av.
Eftersom kreatinet binder vätska i musklerna så kan jag nästan garantera en viktuppgång. så ingen panik om ni är ”best friends” med vågen.

Body_Science_Creapure1

 

GAKKIC

  • Body Science Gakkic – Gakkic som smakar gott!
  • Lätthanterligt pulver – perfekt att blanda till en effektiv Pre-Workout!
  • Ökar muskelstyrkan, minskar tröttheten och ger dig bättre återhämtning!

sanning eller inte men en studie är en studie och jag VET att det funkar på mig!

”Gakkic har enligt studier visat sig kunna minska muskeltrötthet, öka muskelstyrka och förbättra återhämtningen efter träningen. Studier har även visat att 45 minuter efter intag av 11,2 g Gakkic, ökade styrka/prestationsförmågan med i genomsnitt 10,5 % och kroppens motståndskraft mot utmattning ökade i genomsnitt med 28 %!

Body Science Gakkic kan som Pre-Workout hjälpa dig att träna hårdare och längre och på sikt kan detta, i kombination med en hälsosam diet, bidra till ökad muskelmassa och styrka.”

Body_Science_Gakkic_2

 

Utöver ovanstående använder jag då och då proteinpulver, Både casein och whey-100 ( vassle)

LÄS OM DE OLIKA PÅ WEBBSHOPPEN med länk här ovan 🙂

 

 

Ulrika Merkel

Posts Google+