Det lovade receptet & gårdagens…

Semiran Dag —  23 februari, 2014
23 februari, 2014

…wod på factor, som var helt i min smak gällande övningar,,,ja bortsett från burpees´n da eller dj#vulens påfynd som någon sa.

Bästa ”parhästen” jag & Fabretto teamade – Tack för ett bra pass!

1393150039091[1]

woden – mycket rygg, chins & marklyft i 20 min som avslutades så fint med något dem kallade AW i form av plankan 3 x 30 s.

1393149878815[1]

Var först orolig över dem små blåmärkena jag hade på smalbenen efter marklyften men fick tumme upp för dem av allas vår marklyftsqueen lill Jossan. Enligt henne hade jag hållt stången nära kroppen vilket tydligen är helt rätt…

1393151602155[1]

Är så lyckligt lottad som har såna fantastika vänner som förgyller mina dagar. TACK för en toppen mini fys & mysdag till er som var med igår <3

Fotocollaget är ”snott” av Alexandra S…:)

collage

Så till det utlovade receptet på mina proteinbombademuffins 🙂

Jag gjorde två smetar en med choklad & en med vaniljsmak. För övrigt samma ingredineser. Basen är MMsports casein. Har tyvärr inga exakt angivna mått blandade ut tills smeten såg ut som en sockerkakssmet.

Börja med att vispa 2 dl casein med ett ägg, 3 äggvitor och vatten.

Rör ner ca 2 msk kesella, 1 tsk bakpulver och lite sukrin i smeten. Blir smeten för lös tillsätt lite mer casein och blir den för tjock lite mer vatten. Smeten ska nu vara lite tjockare än sockerkakssmet 😉

Det sista du gör innan du fyller ut dina formar med smet är att försiktigt röra ner 2-3 msk keso i smeten. Vispa inte eller rör om för hårt, keson får inte mosas.

Jag toppade vaniljsmaken med hallon och chokladen med valnötter innan de skjutsades in i ugnen där de gräddades i 200 g ca 12-15 min.

Smaksättningen & topping kan varieras efter tycke och smak, mer nötter, banan, kanel, om du inte är på diet släng i någon msk av MMsports jordnötssmör, cocosflingor, mandelspån….ja du fattar…låt fantasin flöda.

IMG_3133[1]

Lycka till med bakning och framför allt njut av goda bakverk bombade med protein 🙂

Höres snart igen…nu ska jag göra mig redo för veckans & sportlovets sista träningspass BEN står på schemat…// S

Semiran Dag

Posts Google+