Sockerfighten 1.0

15 augusti, 2012
15 augusti, 2012

20120815-215812.jpg
Kul att ni är så många som vill haka på! Mycket respons på utmaningen! Nu behöver ni sätta mål, skriva ner exakt vad de är och se till att nå det/dem till december. Målet kan tex vara att vara sockerfri tills dess eller minska midjemått eller komma i ett par gamla jeans. You decide. Viktigt att målet är specifikt, jag vill inte höra något ”för att må bra”. Isf får ni bestämma vad det innebär helt enkelt. Skriv ner målet/målen och sätt upp på kylskåpet.

Jag har tagit mig igenom två tuffa ”abstinensdagar” och är nu på gång ordentligt. Ätit bra, tränat bra, mår bra. Fortfarande sugen på bullar dock men inte riktigt lika farligt som igår. Tricket är att aldrig sitta stilla typ. Se till att göra saker. Igår tränade jag ben och sen hängde med extrasyster Somayeh. En låg promenad slutade i sprintar på bana. Mer om det sen. Bra dag helt enkelt!

KÖR HÅRT NU! JAG ACCEPTERAR INTE MISSLYCKANDEN!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!