SATS STUREPLAN.

13 augusti, 2012
13 augusti, 2012

20120813-231840.jpg

20120813-231903.jpg

20120813-232149.jpg
Mitt nya jobb. Personlig tränare på Sture. Som jag längtat! har vetat ett tag nu och idag var äntligen första dagen. Med en tår i ögat tog jag farväl av Medis som i princip varit mitt andra hem i två och ett halvt år. Världens bästa kollegor och grymma medlemmar. Tack för den här tiden! Ett nytt kapitel börjar här och nu.

Haft en strålande dag. Utbildning imorse med nya kollegor bl.a. Bästa Tovis (en sv mina bästa vänner som också är ny på Sture). Sen var det avslutningsfika på Medis med hela gänget och därifrån till Sture för träning och första kunden. Avslutade med personalmöte och efterföljande middag med Tove. Lång dag, stora beslut och en trött Sanne. Eftersom det här är en tränibgsbligg så hör det väl till att jag skriver om passet. Tekniktränade frivändningar först, sen latsdrag, smal rodd, omvända flies i cable och latsdrag i cable. Bra pass! Onda tassar efter dock!

Nu checkar jag ut för idag! Puss och godnatt!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!