Tankspridd deluxe.

12 augusti, 2012
12 augusti, 2012

20120812-190457.jpg

FÖRLÅT att jag är lite frånvarande. Jag är så sjukt tankspridd. Har tusen saker i huvudet just nu.

För det första, imorgon börjar jag nytt jobb!!!! Hur kul och spännande?! Jag dör lite. Supernervig och glad. Men, det tar på krafterna ändå även fast det är positivt.

För det andra bor jag på en kompis soffa för tillfället. Har funkat bra men det tar ändå. Jag har flyttt runt senaste året och bott på sex ställen så även fast min energi är hög och jag mår toppen verkligen i övrigt så går det inte att komma undan att jag känner att jag inte har min egen frizon någonstans. Ändring på det snart! Nu vet ni hur det ligger till iaf!

Är inte hundra idag, knappt ens femtio varken igår eller idag. Känner mig lite trasig. Behöver en lugn kväll, gottis och åtta härliga timmar sömn innan morgondagens 12-timmarsjobb på det nya. Ser fram emot det! Lets do this!

Hörs imorgon, hoppas ni haft en grym helg medan jag jobbat som vanligt;) Min självömkan är stor nu, herregud. Hem och vila med sig nu!

Puss och kram!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!