Nu är planerna helt spikade för i år ;).

12 maj, 2014
12 maj, 2014

Ja nu har vi snackat ihop oss lite och kommit fram till hur tanken är med tävlingar detta året, ja helt enkelt spikat det om kropparna det vill säga håller på oss gamlingar :-)…..old is strong, eller något sånt!!!

Fia kommer köra SM i Athletic-Fitnessen, vilket varit bestämt ett tag tillbaka, därefter så är målet inställt på Women’s Physics både på Decembercupen och Luciapokalen. En debutgren för henne, tror dock att det finns goda förutsättningar att göra två riktigt bra tävlingar inom denna diciplinen. Även jag kommer köra SM i AF därefter tar jag nytt sikte mot CBB SM i Oktober och sedan CBB på både Decembercupen och Luciapokalen….känner att jag vill tävla lite mer i år i CBB:en för att få lite mer vana, poseringsträning samt att det helt enkelt bara är j* roligt att göra det :-). Men hur som haver så är det först AF:en som vi riktar våra blicka mot med full fokus, tar steg för steg…..två oldisar som skall fightas och vara i ruskig form.

bild 6 (1241x1600)

En bit kvar men formen tar sig sakta men säkert………

 

Söndagsträningen:

Blev ett ensamt bröstpass för mig på Sundkraft Gym utan min vapendragare……..

bild 1

Lite dåligt planerat med ett mjölksyrepass då man nu hade haft chansen på de stora vikterna :-)…nåja får bli nästa gång!!!

Blev snedbänk hantel, rak bänk skivstång, peck och kryssdrag ner för bröstet och avslutade passet med sittande vadpress….extra vader igen :-).

 

bild 2

Mumsladdning mellan passen :-). Och lite serier på det så kan inget gå fel för……..

 

Dagens morgonpass:

Sjukt morgonpass, mjölksyra med grymt mycket pump, tryck, svett och blodsmak…….

bild 4

Startade passet med extra chins utan vikt :-)…….ha ha det blev inte många reps på sista setet då det kändes som om armarna skulle trilla av :). Känns som en bra början med bra antal för att vara så tung som jag är nu…

 

bild 5

Biceps fick sig en genomkörare…..

 

bild 7

Avslutade detta morgonpass med triceps och dips……

Även här var det ett hyfsat bra antal som gjordes första setet….har en bit kvar när det kommer till mjölksyretåligheten men som sagt det kommer ju närmre vi kommer SM.

 

Ja det var väl lite lätt och senaste träningen och hur våra planer ser ut detta år….imorgon bitti väntas ett intervallpass…THERE CAN ONLY BE TWO ;).

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!