Axelpass, Fias diet och lite dagsformsbilder!!!

10 maj, 2014
10 maj, 2014

Mjölksyra veckan är i full gång och det är härligt när passen kantras av svett, blodsmak, pump/tryck och att man flåsar som en flodhäst fastän man ”bara” styrketränar :-). Visst är det härligt ;)…..eller vad tycker ni? Ett par pass kvar på denna snurran sedan är det tid för nytt träningsschema.

 

Fredagsträningen:

Ett riktigt grymt axelpass med extremt mycket pump :-)…..

Skivstång bakom nacke 7 set, kryssdrag utåt 4 set och enhands kryssdrag uppifrån för baksida axlar 4 set.

11

Avslutade passet med stående extra vadpress…..hemska vad man ”köttar” dem men det händer inget…nåja bara att kämpa vidare.

 

Fias Dietstatus:

Hennes diet rullar på precis som vi vill att den skall göra då hon nu denna vecka gått ner ytterligare 0,6 kg (sammanlagt nu 6 kg). Hon har tappat -0,5 cm om låren, -1,0 cm runt magen nedre delen, -0,5 cm runt ”midjan”….oförändrade mått runt ”rumpan”.

10

Konturerna börjar sakta men säkert bli mer och mer synliga :-)….16 veckor kvar ;).

 

Dagen idag har spenderats med barnen på bonnamarknaden här i Staffanstorp och träningen har då fått läggas åt sidan för ”viktigare” saker :-). Lill tösen Naline har avslutat denna terminens cheerleading med träning, prisutdelningar och uppvisning på marknaden.

14

Stolt tjej som idag fick mottaga diplom och tigern Tigge Liten som hon fick för att hon inte missat en enda träning, uppvisning eller tävling under denna terminen.

 

Lite formbilder och planer inför SM.

Sitter och smider lite planer på hur min diet skall se ut inför SM den 6 September. Tror nog att jag tjuvstartar med ett högt kaloriintag nu mot slutet av Maj för att sedan köra järnet den 29/6 och då har jag 10 veckor på mig att komma i min bästa form någonsin :-).

 

12

En av mina poser jag måste bli bättre på och jobba med inför nästa mål efter SM i AF :-).

 

13

Känns helt okej för att vara off-season…..och en midja som jag kan dra ner med 8 cm :-).

 

Ha en underbar helg………

 

 

 

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!