Seg start på veckan :-)..bara att kriga po!!!

29 april, 2014
29 april, 2014

Ny vecka och ny träning…men måste medge att den startat rätt segt och jag känt mig ”svag”…liksom inte full av energi som jag brukar utan mycket jobb trots man skulle egentligen skulle vara ledig har nog satt sina spår. Förra veckan skulle vi ha jobbat 4 dagar med lite mer vila men det blev 🙂 som vanligt 6 dagar, teamträff&Grand Prix,…kan vara så att en dags ledighet från jobba per vecka konstant sätter sina spår emellanåt ;), nåja det är bara att kriga på för denna veckan blir det lite långledigt för oss här nu mot slutet och efter det skall man väl vara på rätt spår igen :-)!!! Inte lätt när man älskar sitt jobb……

Mycket jobb, tufft/högt tempo, brukar ju även innebära att man får ett lite för litet matintag slarvig som man är….skärpning från min sida måste det bli på den fronten.

 

Måndagsträningen:

Måndagen tog vi vid där vi slutade förra veckan och det var bröstträning. Dessutom har vi lagt in extra dips på detta passet, ökar upp med ett dipspass per snurra.

1. Sned bänkpress hantel.

bild 2

50 kg:s hantlarna var tunga för en gång skull :-)!!! Nästa vecka skall de vara för lätta igen…..

2. Bänkpress skivstång.

3. Peck-deck.

Som sagt kändes tungt med vikterna men hade bra tryck i kroppen/bröstet ändå efter pecken så varför klaga ;).

1. Viktade dips.

bild 3

Ändå trots förutsättningarna känns faktiskt dipsen oförskämt lätta och det känns som om det kommer bli mååååånga av dem på SM. Siktar på 45 stycken…gäller ju att sikta mot stjärnorna så hamnar man i himlen.

 

Tisdagsträningen:

Blev ett egentligen lite för kort (tidsmässigt) benpass där jag var tvungen att fokusera på framsida ben för att hinna med efter vi lämnat barnen i skolan och innan vi skulle arbeta….tar igen baksida under veckan :-). Vaderna har jag inte denna dag utan får in det två gånger i veckan på andra pass, lite här och lite där……..

1. Knäböj skivstång brett.

bild 4

Love my new shoes…….

2. Knäböj skivstång smalt stående.

3. Benspark.

Som jag var inne på innan så var inte kroppen i 100% fokus vilket gjorde att jag fick sänka vikterna lite, samtidigt betydde detta faktiskt att jag fick riktigt grym kontakt under övningarna och det känns nuuuuu :-). Nu hoppas jag bara att de växer lite med…väx, väx och väx gärna lite till…..

 

Nya tag imorgon med ett ryggpass….THE FIGHT MUST GO ON!!!

 

 

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!