Grand Prix & Fia’s dietstatus :-).

27 april, 2014
27 april, 2014

Sedan förra bloggen har det inte blivit någon träning då vi fick hålla denna veckan både lördag och söndag….i lördags gästade vi i stället Grand Prix som hölls i Malmö och av helt mänskliga faktorer höll vi i söndags för att ta igen allt vi inte hunnit med i veckan samt och då framförallt för att vi på grund av Grand Prixen missat att umgås med våra barn då det är vår vecka.

 

Grand Prix:

Det blev mycket mingel i lördags under eventet och vi hann faktiskt med att titta på tävlingarna i si så där 30 minuter :-). Fast det var precis de 30 minuterna vi var ute efter….vi fick se CBB:en och Womens Physics.. WP för framtida mål för Fia, där det kändes viktigt att se hur de gjorde på scen med både fria programmet och att man ska veta hur poserna ser ut ha ha kan vara bra om man skall hjälpa henne under hösten, och CBB:en för att fånga lite egen inspiration till mina kommande tävlingar :-). Robert Berg (CBB:en) kom in i en bra form och tog hem 1:a platsen i ett grymt rippat fält….GRATTIS GRATTIS!!!

Grymma startfält….i båda klasserna och en riktigt bra arrangerad tävling där allt flöt på som det skulle…..man bleeeeev riktigt taggad och sugen på att tävla ;)….längtar till dieten och ”allvaret” kör igång!!!

Vill bara börja med att säga ETT STORT GRATTIS TILL ALLA TÄVLANDE…Ni är alla vinnare oavsett placering m.m bara genom att deltaga…….

 

IMG_4792 (1800x1350)

Vilken form vår ”egna” Maria var i…..STORT GRATTIS TILL VINSTEN I WP :-)…..lika trevlig som inspirerande denna kvinna!!!

 

IMG_4797 (1800x1350)

Vilken topp line…………………

 

IMG_4794

 

Fullt ös var det även utanför tävlingshallen med en massa olika montrar från olika företag…..och naturligtvis var vi där ;)…med Eive i fronten för MMSports :-).

 

IMG_4783 (1350x1800)

 

IMG_4786 (1800x1350)

 

IMG_4788 (1800x1350)

 

IMG_4790 (1800x1350)

Var massor av folk…..som älska detta precis lika mycket som vi gör!!!

 

Fia’s diet:

Denna veckan så här 3 veckor in på dieten har Fia inte tappat något i vikt jämfört med förra men så kan det vara ibland då vätskebalansen i kroppen skiftar rätt kraftigt beroende på många olika faktorer, stress, vilken vecka man är i 🙂 m.m……vilken tur att vikten inte spelar någon roll för måtten är det viktiga, och de visade bra siffror även denna veckan.

Denna veckan har återigen varit en bra veckan med tapp på:

Låren: -0,5 cm.

Rumpa: -0,5 cm.

Mage/höft: -2,0 cm.

Midja: +-0 cm.

Arm: +-0 cm.

Steg för steg och i ett bra tempo (vill ju inte tappa muskelmassa) går vi mot en toppform ala SM i AF :-). Fia fortsätter ligga på 1700 kcal fördelat på 50% protein, 36% kolhydrater och 14% fett…………

 

Ha ha en blogg utan min träning….chockerande men så är det ibland man måste chocka :-). Ha en fin kväll och nästa vecka blir det mycket träning för oss…all in to in.

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!