Liten lätt ändring i schemat och ytterligare ett intervallpass!!!

25 april, 2014
25 april, 2014

En extremt lång, tuff och intensiv vecka har det varit. Härligt tryck i butiken har det varit med våra grymma kunder hela veckan och speciellt idag då allt verkligen exploderade, helt underbart man har ingenting alls att klaga på. Den lilla tid man haft kvar under veckan har gått åt till träning  :-), och denna vecka har väl inte alla pass varit dem absolut bästa med tanke på mycket jobb och kroppen har känt av det men de har i alla fall genomförts ett pass per dag.

Mitt måtto är att när man är som svagast inför/under ett träningspass men ändå genomför på ett bra/hyfsat sätt, det är då man är som starkast både mentalt och fysiskt……för hur lätt är det inte att gå till gymmet när man är full av energi, laddad till tusen, sovit ordentligt m.m och göra ett bra pass ;).

 

MEN än är inte veckan slut för imorgon blir det hela dagen inne i Malmö och Grand Prix…..vi kommer befinna oss runt omkring våra montrar för mingel, tips&knåp, ja allt mellan himmel och jord helt enkelt….kom gärna in och hälsa på oss.

 

Torsdagsträningen:

Ett snabbt beslut togs i veckan om att utveckla vårat schema redan nu….vi har nu inför extra chins&dips på vår träningssnurra (vårt rullande schema)…..kommer resultera i att vi minst kör detta extra varannan veckan.

1. Chins med vikt.

Biceps:

1. Skivstång smal fattning.

bild 4

Härlig övning med bra isolering för biceps……

2. Hantel sittande.

Triceps:

1. Dips med vikt. Starta lågt och gick upp med vikt varje set…………….

bild 1

Prioövning som sagt :-).

2. Omvänd bänkpress, skivstång.

Den sista övningen i biceps tillika så i triceps körde vi ”superset” med….först den omvände bänkpressen följt av hantelcurlen direkt på det….he he snacka om tryck i bitarna efter detta med Agmatine i kroppen……………

 

Fredagsträningen:

Ytterligare ett intervall pass :-)…då var man uppe i två denna veckan, bådar gott inför SM. Intervaller i 5% lut och ökade upp hastigheten till att bara köra 11-12 km/h varje minut. Hela intervallpasset med uppvärmning m.m varade i 30 minuter.

 

Nu blir det ingen träning i morgon då hela dagen kommer gå åt till GP, dessutom kommer vi hålla från träning även på söndag då vi kommer ta igen tiden som missas imorgon med våra barn då det är vår vecka…prio prio det är det livet handlar om..men det gör inget då vi som sagt har ett rullande schema och börjar veckan med där vi sluta förra :-).

 

bild 3

Tips på sommarklädsel…ta en av våra hoodies och klipp av armarna ca 0,5 cm innan sömmen på axlarna…taaaaddddaaa en sommarhoodies :-).

 

Ha en underbar helg och förhoppningsvis ses vi imorgon på Grand Prixen……ska försöka blogga lite med lite bilder från detta så snart jag kan…Nattinatti!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!