Imorgon smäller det :-)!!!

6 september, 2013
6 september, 2013

Efter en hektiskt vecka så är det äntligen tid för premiär i lilla Malmö med REP-POWER deltävling 5 imorgon….detta har vi nog alla längtat efter 🙂 länge. Kommer bli ett grymt startfält som kommer visa upp enastående prestationer på vår scen i butiken.

20130906-221504.jpg
Bilden talar för sig själv.

Förutom 10% på allt i butiken och tävlingen kommer det även att bjudas på utvalda smakprov. Dessutom kommer man kunna köpa mitt favvo paket till ett mycket reducerat pris. Gå gärna in på www.mmsports.se och läs om produkterna…heltäckande produkter med allt från träningsfasen, återhämtning och kvällsfasen.

20130906-222020.jpg

20130906-222035.jpg
OBS!!! alla rabatter och paketet gäller bara denna dagen (7/9) och i Malmöbutiken.

Träningen:
Onsdag och torsdag har det bara körts ett pass per dag då jag nu börjat känna mig rätt tom i kroppen och låg i energin.
Onsdagen blev det ett axelpass. Militärpress både bak och fram, hantel utåt och kryssmaskin i bänk sittande kördes på axlar (20 set sammanlagt)…chockade kroppen sedan med lite mage 🙂 inte ofta det händer :-).
Torsdagen bestod i 22 set bröst med största delen bänkpress…..mitt absoluta sämsta pass under denna diet….ingenting fungerade, inte riktigt det beskedet man ville ha inför morgondagens REP-POWER.

I dag har det varit vila från all träning för att samla lite energi inför imorgon men istället blev det ett 13h arbetspass :-)…ja vad kan man säga man är inte klok, men älskar man det man gör och vill att allt skall vara grymt inför i morgon så blir det lätt så :-)!!!

Vi avslutade kvällen med att fixa tröjor till vår 5-manna crew i butiken och lill ❤ inför hennes midnattslopp imorgon kväll ….

20130906-223651.jpg
MMSports is in the house. Weeeiiiii……

Dietstatus:
Ett tapp på 0,5 kg denna vecka och nu är det bara 4 veckor kvar till SM. Jag har valt att inte fylla på idag inför morgondagen då jag vill hålla mig till den plan jag lagt upp under denna resan till SM. Hoppas det inte straffar sig för mycket imorgon :-)……imorgon fyller man på med en ätardag :-), känns som det behövs.
Som sagt känner mig låg i energin men det är kanske inte så konstigt med 3:e dieten i år och de två sista med bara två veckors uppehåll emellan….men det är bara att kriga på, skam den som ger sig :-).

20130906-224445.jpg
Grymt startfält…

Hoppas vi ses i butiken imorgon. HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!