Allting går så fort…..

2 september, 2013
2 september, 2013

Jaaaa, joooo då var det det här med att hinna få utrymme att blogga. Det är inte lätt alltid då livet/timmarna ibland går allt för fort…..efter SM så var det fullt ös under veckan i butiken för att få ihop det innan jag och Fia åkte iväg på en vecka semester i Side, helt klart välförtjänt då det är den enda semestern vi tar ut i år och det var riktigt nice att bli uppassad :-).

20130902-215336.jpg
Så här såg den största delen av semestern ut :-).

Efter semestern så blev det att gå på ny diet inför SM i CBB:n i Västerås, få igång träningen, få ”ordning” på butiken igen med leveranser m.m och börja med stundande event av Rep-Power i butiken. Ja om man då inte räknar in att vi tidvis har 4 barn så förstår ni säkert hur mycket tid det är kvar till annat.

Rep-Power:
På lördag kör vi Rep-Power deltävling 5 i butiken, tävlingen startar klockan 12 och håller på tills vi är klara vid ca 16. Butiken är öppen 11-16 så ni är hjärtligt välkomna in. Jag ska ställa upp….skall du? Dessutom kommer det vara 10% rabatt på alla kosttillskott dagen till ära.

20130902-223045.jpg

SM i AF i Karlstad:
Lite kort om mina intryck och funderingar kring SM…..det var som jag trodde innan, jag var i riktigt bra form kroppsmässigt och kom 2:a i symmetrin men saknade en bit till toppkonditionen och mjölksyretåligheten. Slutade på 4:a plats en ynka dips ifrån andraplatsen….är hyfsat nöjd då jag älskar och tävla men samtidigt har prioriterat butiken och dess uppbyggnadsfas.

20130902-221743.jpg
Vänta bara tills nästa år då kommer jag vara bättre förbered :-).

Träningen och dieten rullar på, blir ett till två pass om dagen med fler vilodagar och har än så länge bara ”utnyttjat” en PowerWalk så det finns åtgärder att ta till mot slutet om det behövs :-).

SM i CBB:
Här förväntar jag mig inte så jättemycket…. kommer troligen vara minsta 🙂 i startfältet men ska ha roligast och förhoppningsvis vara i riktigt grym form :-)…..

20130902-223751.jpg
Nu är man anmäld i allafall :-).

Bloggandet kommer bli bättre och ni kommer få följa slutet på resan mot målet…uppdatering kommer angående vad jag äter, hur jag tränar och hur dieten går.

SOV GOTT!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!